В дома на 37-годишния мъж са открити различни наркотични вещества37-годишен

...
В дома на 37-годишния мъж са открити различни наркотични вещества37-годишен
Коментари Харесай

Задържаха мъж при спецакция срещу наркоразпространението в Русе

В дома на 37-годишния мъж са открити разнообразни наркотични субстанции

37-годишен мъж е арестуван при спецакция против разпространяването на опиати.

На 22 февруари на територията на гр. Русе от чиновници на секторите „ Противодействие на престъпната престъпност “ и „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР - Русе е извършена профилирана полицейска интервенция по противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции. Действията са осъществени под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе. В хода на интервенцията е арестуван 37-годишен мъж от гр. Русе и е открито, че той съхранява наркотични субстанции в населяваното от него жилище на ул. " Плиска " в Русе, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Русе.

При осъществената инспекция в квартирата му са открити разнообразни наркотични субстанции - метамфетамин, кокаин, хероин и марихуана, както и уреди за разфасоване, електронни везни и мобилни телефони.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР – Русе.

37-годишният е арестуван, като с разпореждане на прокуратурата по реда на Наказателно-процесуален кодекс му е взета мярка за неотклонение - задържане под стража за период до 72 часа, а през днешния ден следва да бъде прегледано и искане на мярка в съда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР