“В доклада, който ген. Атанас Атанасов е получил, се описва

...
“В доклада, който ген. Атанас Атанасов е получил, се описва
Коментари Харесай

Никола Минчев: Ивайла Бакалова и Арабаджиеви са споменати в доклада като жертви на групата около Нотариуса

“В отчета, който ген. Атанас Атанасов е получил, се разказва по какъв начин действа групата към “Нотариуса ”. Има имена на хора, които са посещавали клуба на Божанов - " SS ". Споменават се и семейство Арабаджиеви, като жертви на групата към Мартин Божанов ”. Това съобщи Никола Минчев, народен представител от ПП-ДБ и ръководител на краткотрайната комисия, която се занимава с активността на групата към “Нотариуса ”.

“Този отчет, който Атанас Атанасов е получил, съм изпратил на всички членове на комисията. В него се разказва по какъв начин действа групата към “Нотариуса ”, има лист с имена, които са посещавали клуба " SS ". Моето предпочитание е да получим тези имена по институционален ред и те да изскочат по време на работата на комисията, както се случи през вчерашния ден с името на Емил Писков, което беше упоменато от страна на Антикорупционния фонд ”, изясни Минчев.

Той разяснява, че имената в отчета са към 10. “Описани са съответни проблеми, като да вземем за пример тези на Ивайла Бакалова и на семейство Арабаджиеви, които са били жертви на активността на групата към Мартин Божанов ”, разясни Минчев. Той бе безапелационен, че всеки, който има връзка със случая, ще бъде разпитан.

Депутатът от ПП-ДБ също по този начин увери, че не се разсъждава върху вид да няма ротация. “Да има държавно управление в този формат, е най-хубавото в този миг и приканвам всички политици да са виновни, с цел да се случи ротацията гладко ”, добави Никола Минчев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР