В дните от 14 до 17 септември 2023 г. в

...
В дните от 14 до 17 септември 2023 г. в
Коментари Харесай

Варна ще бъде домакин на международен лагер KWU SENSHI по бойни изкуства

В дните от 14 до 17 септември 2023 година в гр. Варна ще се организира интернационален подготвителен лагер по бойни изкуства, проведен от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU), като в него ще вземат присъединяване бойци от разнообразни страни, оповестяват уредниците.

Лагерът KWU SENSHI ще даде свободен достъп за всички почитатели на бойните изкуства, които се стремят непрекъснато да учат, да надграждат и да развиват бойните си умения, без значение дали са начинаещи или опитни бойци. Участниците в лагера ще придобият редица нови умения, повече убеденост, техническа подготовка и ще се срещнат с едни от най-големите спортни митове онлайн.

Разходите за организацията и провеждането на тренировките в лагера се поемат от уредниците на интернационалното събитие. Мастър класовете в интервала 14-17 септември ще се състоят в един от най-хубавите спортни комплекси във Варна – влиятелният състезателен център SENSHI Gym.

Специални посетители, инструктори и водещи на интернационалния лагер във Варна ще бъдат К-1 легендите Ернесто Хуст, Шихан Семи Шилт, Шихан Николас Петас, Алберт Краус, дружно с Анди Сауер, Сенсей Тариел Николейшвили, Сенсей Захари Дамянов, Сенсей Ян Сокуп и Сенсей Петър Мартинов.

Регистрация за присъединяване в идния KWU SENSHI лагер може да извършите с попълване на Формата за кандидатстване, която би трябвало да изпратете на e-mail адрес: [email protected] най-късно до 25 август 2023 година Минималната възраст за записване и присъединяване в лагера е 16 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР