В дните на разгорещена предизборна битка, на лични атаки и

...
В дните на разгорещена предизборна битка, на лични атаки и
Коментари Харесай

Пламен Крумов: За децата, за бъдещето на Сливен е битката днес и решението ни на 29-ти октомври

В дните на разгорещена предизборна борба, на персонални офанзиви и негативизъм, желаеме да споделим радостно събитие за целия ни екип. Честито на щастливите родители – Ралица и Михаил. Пожелаваме им Йоан да бъде здрав и да пораства благополучен! Да носи горделивост на родителите си и на своя роден град Сливен! За него, за децата, за бъдещето на Сливен е борбата през днешния ден и решението ни на 29-ти октомври!



Тази борба и това решение минава през равносметка – за направеното и за пропуснатото, за това какъв е делникът ни и какъв желаеме да стане, за това на кого да доверим бъдещето – нашето, на децата ни и на родителите ни. И тази равносметка се усеща във всеки диалог, във всеки въпрос на хората. Тя е в очите, които гледат с вяра и със боязън от следващото отчаяние.



Особено тежко е, когато хората те посрещат с голяма изненада, че въпреки всичко, за толкоз години, някой е решил да пристигна при тях и да види по какъв начин живеят. Вилната зона на Сливен е едно от тези забравени от политиците места, където живеят хора – без вода, без осветяване, без инфраструктура, без опция за превоз, тъй като нямат даже спирка, с цел да стигнат до дома си. Пламен Крумов, дружно с екипа си, ще създадат всичко допустимо, тези проблеми да бъдат позволени, в случай че жителите на община Сливен решат да ги поддържат.

Обещанията за по-добър живот и развиване на общината са всекидневие в една акция. Тук значимото е на кого хората ще дадат доверието си, че ще ги извърши. А това доверие зависи в най-голяма степен от способността на един претендент да се срещне с хората. И в тези срещи освен да приказва и дава обещание, само че и да чуе проблемите и да подреди целите, с чието решение да се заеме след изборите. За Пламен Крумов тези цели са: възобновяване на разрушената инфраструктура на града, неналичието на работни места за младите и неналичието на детски площадки. Не единствено тъй като на всяка среща хората споделят недоволството си от неналичието на решение на тези проблеми. Но и тъй като Пламен милее за Сливен, той е човек донесъл горделивост и популярност на Сливен. Човек, за който развиването на общината е идея. Както споделят като го срещнат сливналии – " ти си един от нас, срещаме се всеки ден, вълнуват ни едни и същи проблеми, познаваме те и знаем какво си направил и какво можеш да направиш за Сливен. Затова те поддържаме " – и пожелават триумф.



Най-важни за нас са жителите на община Сливен. Заедно можем!

На идните избори на 29 октомври Пламен Крумов и екипът му ще се явят с регистрацията на Политическа партия “Пряка народна власт “ ибюлетина № 16.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР