В днешно време освен традиционната медицина, все по-голяма популярност набира

...
В днешно време освен традиционната медицина, все по-голяма популярност набира
Коментари Харесай

С рецептата на леля Лиляна срещу диабет забравяте за високата кръвна захар – от 9.55 падна на 4.2 и не се покачва вече

В днешно време с изключение на обичайна медицина, все по-голяма известност набира и различната или естествена такава. Това се дължи освен на естествените артикули, само че и на обстоятелството, че е доста по-евтин метод да си помогнем сами. Захарната болест, позната като диабет, е извънредно подла. Днес ви представяме историята на вуйна Лиляна. Тя е от село Костанденец, Разград. Дълги години се бори с заболяването, до момента в който не взема решение да тества естествен способ. Когато го прави, вуйна Лиляна открива, че равнището на кръвната й захар пада от 9.55 на 4.2 и не се покачва повече.

Рецептата е доста лесна. Това, което ни е належащо, с цел да си я приготвим, е: 500 мл домашна ракия (около 40 градуса), 15-20 ореха и 20 листенца индрише. Първата стъпка е да натрошим орехите, напряко с черупките и да нарежем индришето с дръжките. След това прибавяме към ракията първо орехите, а след това и индришето.
ГОТОВАТА СМЕС СИПВАМЕ В ШИШЕ С ШИРОКО ГЪРЛО.
Разклащаме шишето, увиваме го във вестник и го прибираме в хладилника за петнайсетина дни.

След това време, можем да стартираме потреблението. Тя се случва всяка заран, на гладно, като пием по към 25 грама.
По думите на вуйна Лиляна с този балсам битката с подлия диабет е станала доста по-лесна.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел.
Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Имайте поради, че индришето съдържа субстанции с инсулиноподобно деяние и може да провокира внезапно намаляване на равнището на захарта в кръвта.

Ако пък го отглеждаме в саксия вкъщи, то неговият мирис оказва успокоителен и освежителен резултат върху нервната система, който понижава и възприятието на отмалялост. Освен това някои съставки в индришето (наречени фитонциди) работят като дезинфектанти на стайните пространства, унищожавайки немалка част от микробите във въздуха.
Народната медицина предлага индришето при диария, аритмия, високо кръвно налягане, диабет, маточни и други кръвотечения, ревматизъм, кожни инфекции, мъчно зарастващи рани, отмалялост, нервно напрежение, бодърствуване, артрит, ревматизъм, изгаряния, кашлица, грип, ларингит и така нататък

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР