В днешно време един дом не може да бъде наречен

...
В днешно време един дом не може да бъде наречен
Коментари Харесай

Първи жилищен комплекс в България със СПА център с минерална вода и парк

В днешно време един дом не може да бъде наименуван първокласен, в случай че не предлага здравословна жилищна среда и високо качество на въздуха.

Именно по тази причина Ви представяме на драго сърце един знаков план в Дипломатическия клуб в кв. " Горна баня ", който не просто е заобиколен от доста зеленина, а ще Ви предложи и лечебните свойства на минералната вода.

 Снимка: Gloria Palace Residence

е единственият жилищен комплекс в България със личен СПА център с минерална вода. Но преимуществата му надалеч не се изчерпват с това - невисок % общи елементи, невисок % застроена повърхност (едва 21%), необятен парк с богата растителност, верни форми на пространствата, прелестни гледки към Витоша.

В Дипломатически клуб " Горна баня " Ви чакат още тенис кортове и басейн, които притеглят цяла общественост от фенове на качествения и деен метод на живот.

 Снимка: Gloria Palace Residence

e дело на едно от най-разпознаваемите имена в модерното жилищно планиране - арх.Борислав Богданов от студио " Амфион ". Той залага на огромно разстояние сред постройките, френски прозорци и висока енергоефективност на жилищата.

Инвеститорите плануват планът да се трансформира в дом за актуалните експерти, които от дълго време работят и отдалечено. Поради тази причина Gloria Palace Residence ще разполага със спoдeлeнo paбoтнo пoмeщeниe, вид лayндж зoнa и 15 станции за зареждане на електрически автомобили.

Налични за продажба са:

Двустайни жилища от €132 991;

Тристайни жилища от €170 706;

Четиристайни жилища от €276 128;

Без комисиона от купувача!

За повече информация свържете се със Спасияна Жезанова на 0882 638 450.



*съдържание на Gloria Palace Residence
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР