В днешно време е напълно нормално, дори задължително, звездите да

...
В днешно време е напълно нормално, дори задължително, звездите да
Коментари Харесай

Защо няма да видим Скарлет Йохансон в социалните мрежи

В днешно време е изцяло обикновено, даже наложително, звездите да имат профили в обществените мрежи. По този метод те поддържат по-добра връзка с почитателите си, а и имат платформа, посредством която да вършат реклама.
 Ана де Армас, обществените мрежи и защо са отговорни те съгласно актрисата
За какво упреква обществените мрежи Ана де Армас

Гледната точка на актрисата

И е реалност, че множеството известни персони имат наличие в обществените мрежи, като някои са много дейни. Но има и такива, на които концепцията изобщо не им харесва, като Ана де Армас да вземем за пример. Но до момента в който кубинската актриса въпреки всичко има профил в Instagram, то Скарлет Йохансон е изцяло неоткриваема там.

И за това си има доста добра причина. В подкаста The Skinny Confidential Him & Her актрисата споделя, че егото ѝ е прекомерно нежно, с цел да се оправи с всички мнения на хората в обществените мрежи. " Аз съм като нежно цвете. "
 Снимка 590722

Също по този начин в живота си има прекалено много тревога и без да е част от обществените мрежи. Йохансон споделя, че преди време е имала профил в Instagram, само че това е траяло едвам няколко дни. Просто тъй като се е уловила по какъв начин прекарва 20 минути в разглеждането на профили на хора, които познава, или за които е чувала.

За Скарлет Йохансон всичко това ѝ се е сторило като загуба на време, ето за какво няма освен формален профил, само че и скришен подобен, написа Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР