В днешно време да отглеждаш котка е като детска игра.

...
В днешно време да отглеждаш котка е като детска игра.
Коментари Харесай

Задължителни продукти и аксесоари за вашата котка

В днешно време да отглеждаш котка е като детска игра. Пазарът е залят с толкоз разнородни и от време на време не чак до толкоз нужни артикули и аксесоари, че човек елементарно се обърква какво е в действителност належащо и какво не. Съществуват безчет глупави и непотребни аксесоари, показани по прелъстителен метод, че човек елементарно може да се лъже да ги купи. Ето няколко съществени артикули и аксесоари, нужни за вашата котка.

1. На първо място слагаме котешкото легло. На пазара има доста модели кревати, само че ние ви предлагаме такова, което ще бъде елементарно за поддържане. Има компактни пластмасови кревати с дебела и пухкава тапицерия, която елементарно се маха и пере в пералня.

2. Ако обичате да пътувате доста, би трябвало наложително да се сдобиете с лека и комфортна транспортна чанта за котка или клетка. Чантите са със необятни вентилационни мрежи, укрепени дръжки и спомагателни джобове за аксесоари. Клетките са пластмасови и пъстро оцветени. Те имат железна малка врата и огромни вентилационни решетки. Изборът е напълно ваш.

3. Купичката за храна и вода също е значим аксесоар за котката. Можете да избирате сред обичайна кръгла купичка или мултифункционална хранилка. Тя може да се употребява както за подаване на храна, по този начин и за подаване на вода. Тя обезпечава отмерено количество прясна храна и вода на котката. Хранилката е подобаваща за хора, които отсъстват дълго от у дома.

4. Котешката тоалетна е нужда, а не просто аксесоар. Освен общоизвестната пясъчна тоалетна съществуват целулозна и силиконова тоалетна. Те също се продават на пакети и се изсипват на обозначеното място. Също по този начин има и Smart тоалетни, които автоматизирано почистват постелката с дърпането единствено на една дръжка. Отпадъците се съхраняват в обособен резервоар за елементарно изхвърляне.

5. И не на последно място се подреждат всички четки и гребени, които служат за по-лесно разресване и разплитане на козината, както и за разтривки. Също по този начин би трябвало да споменем обезпаразитяващите препарати, които са безусловно наложителни, било то под формата на спрей или хапче. Няма нищо по-важно от здравето и комфорта на животното.

Както към този момент споменахме, пазарът е пренаситен от разнородни котешки артикули и аксесоари. Вие сами ще прецените кое е уместно и належащо за вашето коте и кое не е.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР