В днешния виртуален свят много двойки се откриват в Интернет,

...
В днешния виртуален свят много двойки се откриват в Интернет,
Коментари Харесай

Среща с непознат: Ето кое е перфектното място и защо

В днешния виртуален свят доста двойки се откриват в Интернет, а „ срещите на сляпо “ са неизменима част от всяка връзка, почнала онлайн. Тези срещи, колкото и да са вълнуващи, крият редица терзания – ще се харесаме ли, ще има ли защо да си приказваме, ще можем ли да преценим индивида добре, в случай че не си допаднем, по какъв начин да прекратим срещата, без да сме груби и още доста.

Предлагаме ти универсалното решение на всички терзания – среща в киното. Това е съвършеното място за " среща на сляпо ", най-малкото, тъй като е обществено място, а това е наложително условие за среща с чужд. Ето и още пет изгоди от срещата в киното, които сигурно ще те завоюват:

Ще имаш задоволително време да прецениш мъжа – по какъв начин се държи, разрешава ли ти да избереш кино лентата, предлага ли той да купи билетите или пуканките, прережда ли се на опашката, държи ли се благо със чиновниците, любезен ли е, благородник ли е. Ще имаш най-малко час и половина, в които да усетиш по какъв начин се чувстваш до него – дискомфортно ли ти е или ти е прелестно, като че ли постоянно сте излизали дружно, подхожда ли ти държанието му в киносалона, има ли неща в него, които те нервират непреодолимо. Няма да има неудобно безмълвие – просто тъй като по време на кино лентата се мълчи. Така ще избегнеш неудобството при вечеря, да вземем за пример, когато и двамата замълчите и никой не знае коя тематика да подхване. Ще имате сигурна тематика на диалог – какъв брой е прелестен филмът или се е оказал ужасно отчаяние, актьорската игра, резултатите, дължината на кино лентата, обичаните ви моменти в него и какво ли още не. Ще можеш да прекратиш или да продължиш срещата. През миналите най-малко два часа и двамата ще сте съумели да прецените желаете ли срещата да продължи или тръпката е избягала. Киното е безвредна зона – в случай че след кино лентата, той те предложения на вечеря или бар, ще имаш опцията да приемеш или да кажеш, че е време да се прибираш, като ще си спокойна, че не си прекъснала срещата.
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР