Продължителният дъжд не успя да попречи на творческия директор на

...
Продължителният дъжд не успя да попречи на творческия директор на
Коментари Харесай

Дефиле под дъжда: Нищо не може да спре „Луи Вюитон“ (ВИДЕО)

Продължителният дъжд не съумя да попречи на креативния шеф на френската фешън къща „ Луи Вюитон “ Никола Гескиер да показа новата си междусезонна сбирка за 2024 година в сряда, заяви АП.

Първоначално беше замислено стилното дефиле да се състои на фона на златния залез, огряващ превъзходен шадраван на италианския остров Изола Бела – след това обаче събитието беше преместено в двореца Боромео.

Дефилетата на междусезонни сбирки са измежду най-мащабните събития в стилната промишленост, като доста от тях се организират в някои от най-живописните места на планетата. В рамките на тазгодишното шоу в Северна Италия Гескиер направи препратки към барока (подхождащи на маслените картини, окачени в двореца), които съчета с съвременни спортни тоалети.

Някои от творбите на дизайнера включваха неопренови ленти, които оформят контур на криле върху изрязани горнища или придават пъргавина на вълнени поли. Препратки към късния Ренесанс имаше в дизайна на гащеризони, комбинирани с блузи, поли с пайети, които припомнят на защитни ризници, както и ръкавите на якета с претекстове от гоблени. Шоуто беше закрито с подгънати рокли с транспарантни панели и елементи от сатен в прасковено, розово и жълто. Роклите, в жанр, подобаващ за принцеси, бяха съчетани с ботуши с ремъци.

Докато стотиците посетители се любуваха на сбирката в двореца, парижката фешън къща провежда и дефиле под дъжда (първото видео) по време на следобедната отмора, с цел да покаже облеклата, както е в началото планувано. На фона на бароков шадраван моделите демонстрираха ренесансови деколтета под формата на акордеон, съчетани с къси панталони или мини поли, с кецове или ботуши.

Събитието посетиха световноизвестни звезди като Опра Уинфри, Кейт Бланшет, Дженифър Конъли и Ема Стоун.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Louis Vuitton (@louisvuitton)

Източник: Ада Ефтимова/БТА, Louis Vuitton
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР