В днешния мразовит, снежен ден, като гръм от ясно небе

...
В днешния мразовит, снежен ден, като гръм от ясно небе
Коментари Харесай

Левски срещу Гонзо - странно, нелогично, ненужно и необяснимо...

В днешния студен, снежен ден, като гръм от ясно небе се появи къса, само че съдържателна декларация на Левски.

" Сините " изрично се разграничиха от изявлението на легендата на клуба Георги Иванов във връзка националния тим.

" " ПФК Левски " се разграничава и осъжда изявлението на техническия шеф на БФС и някогашен бележит футболист на клуба Георги Иванов от 24.01.2023 година
 Гонзо: Докато аз съм шеф, непознат състезател, с непознат паспорт, няма да играе в националния тим
Гонзо: Докато аз съм шеф, непознат състезател, с непознат паспорт, няма да играе в националния тим

Там би трябвало да играят единствено българи, счита Георги Иванов

" ПФК Левски " не приема расизма и дискриминирането под каквато и да е форма ", гласи декларацията на Левски.

Коментарите към обявата в формалната страница на " сините " във Facebook не закъсняха. Повечето почитатели питат - за какво е нужна тази декларация. Някои въобще очаквал ли е отговор от клуба във връзка това изявление? Защо грандът потегля против легендата си и основава ненужно напрежение с БФС? 
 Левски скочи против Гонзо: Не одобряваме расизма и дискриминирането
Левски скочи против Гонзо: Не одобряваме расизма и дискриминирането

Вижте детайлности

Отговори обаче мъчно ще бъдат открити. В обстановка на предсезонна подготовка, когато тимът е надалеч от родната реалност, концентрацията и спокойствието на футболистите и щабът са повече от желателни. Полемиката към анулираните контроли с съветските тимове и в този момент тази позиция против Гонзо, надали по какъвто и да е метод биха помогнала на " сините ".

Излишният звук и напрежение към Левски е все по-голям, а пред тима има сложна задача за превъзмогване на игровата рецесия и излизане от кошмарната серия от осем мача без победа. Това е значимо за Левски и за това бленуват почитателите. Със протичащите се събития тази зима обаче се получава разделяне измежду последователи, което не е в интерес на никого, който милее за клуба.
 Снимка 228999
Скачане против " синя " легенда единствено би наляло масло в огъня, който гори към " Герена ". Както добре знаем, Георги Иванов все още е механически шеф на БФС, няма пост в Левски и тъкмо тимът, в който е направил най-паметните си мачове, първи да излезе с позиция против него, е повече от необичайно и нелогично.

Да, расизмът е международен проблем и надали има обикновено мислещ човек, който го поддържа. Едва ли обаче има и някой, който би си помислил, че " сините " са расисти, в случай че не излязат с декларация против изявлението на Гонзо.

Така вместо Левски да се стреми към успокоение и централизация в тима и към него, самичък си основава ненужно напрежение и звук. Странно, нелогично и излишно....
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР