В днешния ден България отново се присъединява към събитията, които

...
В днешния ден България отново се присъединява към събитията, които
Коментари Харесай

Почитаме паметта на жертвите в катастрофи

В днешния ден България още веднъж се причислява към събитията, които са в поддръжка на потърпевшите при пътнотранспортни катастрофи, както и на техните родственици и близки. В международен мащаб акцентът продължава да е подложен върху паметта за съдбовните събития, само че и към силата на помощта и съпричастността, изразени с дейности и религия.

Днешният апел звучи оптимистично, дано се популяризира:

Ние НЕ желаеме животът ни да е спомен за жертвите, а желаеме да го живеем ЗАЕДНО!

Министерството на вътрешните работи приканва обществеността да поддържа Деня за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшестивя при съблюдаване на въведените ограничения за ограничение разпространяването на Коронавирус.

Нека всеки споделя своите послания, а пред страданието и болката на потърпевшите при пътнотранспортни произшествия дано бъдем смирени.

" Благодарим на всички, които се отнасят с почитание и респект към паметта на починалите при пътнотранспортни катастрофи и поддържат техните фамилии, и към тези, които са потърпевши при пътни произшествия и се възвръщат от претърпените контузии ", пишат от Министерство на вътрешните работи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР