В днешния 23 ноември (вторник) очаква Вендерсон де Фрейтас Сораес

...
В днешния 23 ноември (вторник) очаква Вендерсон де Фрейтас Сораес
Коментари Харесай

Проблеми: Ботафого не пуска Велтон в Левски, Цунами започна с гаф

В днешния 23 ноември (вторник) чака Вендерсон де Фрейтас Сораес - Цунами да дойде на стадион " Георги Аспарухов ", да изкара медицински прегледи и в случай че всичко е наред, по-късно да подпише своя контракт с клуба и да бъде показан като нов състезател на " сините ".
Това трябваше да се случи още през вчерашния ден, само че бразилецът е изпуснал полета си от Истанбул към София и може да се каже, че престоят му в българския гранд не стартира по " мед и масло ". Ето пък какво обръщение за " сбогом " написа той към някогашния си тим Ботафого ПБ и почитателите му:
" Искам първо да благодаря на Бог за всичко, което направи в живота ми. Искам да благодаря на фамилията си, по-специално на жена ми, която постоянно ме поддържа през цялото време! Искам да благодаря на целия механически щаб на Ботафого! ".
" Искам да благодаря на всеки един от моите сътрудници, че живях тази година, имахме сложни и доста хубави моменти, ще взема със себе си ученията и препоръките, които получих от всеки един! Ако би трябвало да дефинира този актьорски състав с една дума, бих избрал: ВОИНИ! ".
В същото време, управлението на Ботафого отхвърля да пусне без пари другия собствен състезател, който е желан на " Герена " - офанзивния футболист Велтон. Клубът е безупречен длъжник към него и той не може да подпише контракт с различен клуб преди лятото на 2022 година, когато изтича актуалният му договор.
В това можете да видите компилация с най-хубавото от играта на Велтон.
Преди дни в медийното пространство се заприказва, че Левски си е харесал и трети бразилец, който да пристигна по време на зимната пауза - Марлон Дъглас де Салес Силва от тима на Пайсанду. Ето и с неговите най-хубави изяви!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР