В Деня на труда се оказахме с неработеща икономика и

...
В Деня на труда се оказахме с неработеща икономика и
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: Посрещаме 1 май без трудещи се, с отрицателен прираст и изчезваща България

В Деня на труда се оказахме с неработеща стопанска система и застаряващо население. Тези тъжни и притеснителни заключения прави в собствен разбор, оповестен във фейсбук, заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

„ Няма кой да работи, няма кой да движи стопанската система, няма кой да внася налози и осигуровки в бюджета. Вървим последователно към паритет сред хората в нетрудоспособна възраст (деца и пенсионери) по отношение на броя на хората в трудоспособна възраст... “, продължава да разказва рисковите демографски трендове Контрера.

Отдавна ние от Вътрешна македонска революционна организация приказваме за това, че популацията на България понижава и застарява, което слага под риск в средносрочен и дълготраен проект съществуването на българската нация. Демографският вакуум заплашва и стопанската система, а като няма стопанска система заради липса на работна ръка, няма приходи, няма съответен стандарт на живот, няма средства за развиване на обществената инфраструктура. И по този начин се връщаме към първия проблем - бързото понижаване и застаряване на популацията.

А политика в тази тенденция няма. От три години страната е на ръчно ръководство от самозвани фалшификатори – на документи, на история, на биографии. България е разменна монета за персонални облаги против народен суверенитет. Ето за какво и страната умира.

Без страната съответно да се намеси с управнически и политически принадлежности този развой е необратим. Липсата на целенасочена политика за младите фамилии и децата води до демографска злополука. Първото, което би трябвало да се каже, е, че да имаш дете, да го отгледаш и образоваш е скъпо начинание. Без държавно редовно подкрепяне и грижа българите ще имат все по-малко деца и те ще се раждат във все по-късна възраст от своите родители (което пък е проблем на опазването на здравето, тъй като от ден на ден майки раждат в  рисковите групи), продължава с съответни образци заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

По тази причина Карлос Контрера припомня и главните ограничения, които Вътрешна македонска революционна организация предлага от години. Мерки, свързани с подкрепяне на образованата раждаемост, за развъждането на деца, образованието, опазването на здравето и обществената система, които могат да бъдат базисни за превръщане на тренда във връзка с пагубната демографска статистика.

„ Спасението на нацията е в ръцете на българската нация, тъй като тя взема решение по този начин ли ще я караме отсега нататък, както до в този момент, или ще се вземем в ръце, с цел да осигурим бъдеще за себе си и за нашите деца “!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР