В деня на християнския празник Сирни заговезни се състоя благотворителен

...
В деня на християнския празник Сирни заговезни се състоя благотворителен
Коментари Харесай

Проведоха благотворителен концерт в подкрепа на Цветомир Цветанов в Монтана

В деня на християнския празник Сирни заговезни се състоя благотворителен концерт в Монтана в поддръжка на болен от левкимия млад мъж от Лом.
Монтанската рок група „ Sweet poison “ провежда „ Концертът на вярата “. Събраните средства са за болния от лимфобластна левкимия Цветомир Цветанов. Припомняме, че той се нуждае от особено лекуване в Турция, за което е нужна непостижимата за фамилията му сума от 250 000 лв., която към момента не е събрана.



В концерта участваха Константин Ковачев, MIX GROUP, Dance Machine Crew, Sweet poison, посетители реализатори. Водещ беше Петьо Божидаров. R&D – Озвучаване и Осветление осигуриха безплатно професионално озвучаване и осветяване на сцената, което беше техният принос за благотворителната идея. Домакин на събитието беше Общински юношески дом – Монтана.
Вечерта стартира със зашеметяващите танци на девойките от групировка Dance Machine Crew. След тях на сцената се показаха MIX GROUP с обичани български и сръбски песни. Третият реализатор беше Константин Ковачев, който стана прочут със своето присъединяване в „ Гласа на България “. Той показа за първи път онлайн песни, които са част от новия му албум. За край „ Sweet poison “ подвигнаха на крайници публиката със своите авторски песни, а след тях посетител изпълнителят Веселин Димитров зарадва феновете на рока с няколко по-тежки части.
Кампанията по набирането на средства продължава! Нека дружно да дадем на Цецо втори късмет! Подробности за акцията в помощ на Цветомир може да намерите 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР