В деловодството на народното събрание не е заведено заявление на

...
В деловодството на народното събрание не е заведено заявление на
Коментари Харесай

БСП слухти за имунитета на Борисов, нямало заведен отказ в парламента

В деловодството на националното заседание не е заведено заявление на Бойко Борисов за непринуден отвод от имунитет. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Според нея това значи, че юридически Борисов не е със свален имунитет, оповестяват от БНР:

" Той едно споделя, само че друго прави. Погледнете в деловодството, вижте листата на депутатите, които са си подали документите публично, той не попада там. Може би го е подал някъде другаде ".

Социалистите упорстват въпроса с имунитета на Борисов, пожелан от към този момент някогашния основен прокурор Иван Гешев поради следствието " Барселонагейт ", да бъде още веднъж разискван в пленарната зала.

Продължава събиране на подписи за инициирания от Българска социалистическа партия референдум за възбрана на пропагандата на джендър-идеологията в просветителната система, само че поради гласуването на референдума на " Възраждане " от левицата са скептични за триумфа на самодейността си:

" Продължава събирането, несъмнено, тъй като ние имаме период до 26 юли. Макар че, виждайки отношението на ръководещото болшинство към волята на хората да се произнасят на референдуми, не сме оптимисти. Вероятно и за нашия референдум ще реагират по този начин ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР