В човешкото тяло има няколко дълбоки мускула, за чието съществуване

...
В човешкото тяло има няколко дълбоки мускула, за чието съществуване
Коментари Харесай

Тибетски учители издадоха тайната рецепта за дълголетие

В човешкото тяло има няколко дълбоки мускула, за чието битие не бихме се замисляли, в случай че не ни служеха като “гръмоотвод ”, компенсирайки минусите на главните мускулни групи и по този метод причиняващи ни неприятна хронична болежка. Много от болките и дискомфорта в кръста са свързани с така наречен огромен квадратен мускул. Постоянно повтарящите се мъчителни чувства в тези области нормално стават мотив за прочувствена меланхолия и липса на витален тонус. Тези мъчителни чувства водят до дискомфорт (до депресия) на червата, изключително дебелото черво, което от своя страна предизвика проблеми с черния дроб.

Млечната киселина не се утилизира, усилва се количеството отпадъчни артикули, внезапно се усилва количеството на колаген, като в това време понижава направата на еластин. И по този начин постепенно, само че несъмнено се случва прилепяне на междупрешленните стави и дискове. А до всичко това се стига от неправилния, заседналия метод на живот, който водим.

Колкото по-често вършим наклони, толкоз по-дълго живеем, а колкото по-често вършим приклякания - толкоз по-добре изглеждаме.

Колко наклона би трябвало да вършим на ден и за какво е толкоз значимо това, с цел да живеем дълго четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР