В човешкото сърце има отредено място за страха, което рядко

...
В човешкото сърце има отредено място за страха, което рядко
Коментари Харесай

Полиция в Москва отведе жена заради лист с Две думи

В човешкото сърце има отредено място за страха, което рядко остава празно. С днешна дата войната в като че ли трансформира мислите ни в черни сажди и колкото и да се опитваме да потърсим защо да се хванем в поддръжка на изказванието, че мирът ще се възвърне, нищо не е в положение да пропъди страха, който трайно се е настанил.

Агресивната кремълска агитация и цензурата господстват с голяма мощ. Пример за това е по какъв начин всяка проява в Русия към този момент напълно видно е заглушавана на мига. Гледката на служители на реда, които надвишават като брой цивилните жители в центъра на столицата стартира да става все по-често срещана.

Наскоро дребен лист хартия с надпис „ Две думи “ направи по този начин, че жена да бъде отведена принудително и вкарана в полицейски бус за броени секунди. Това е действителността в Москва през 2022 година Активистка беше арестувана от петима въоръжени служители на реда с каски на площад „ Манежная “ в центъра на съветската столица тази неделя. На видео се вижда, че тя не показва никакво директно обръщение, с което те провокира ответна реакция, само че органите на реда съзират заплаха в нея и вземат решение да работят.

Два слова - и ты в автозаке: сколько нужно секунд, чтобы тебя задержали на Манежной площади. Спойлер: полторы
— Activatica (@Activatica)
Руската платформа за цивилен активизъм „ Activatica “ заяви за задържането на дамата в Москва и качи видео, на което виждаме нейното отклоняване. След това друга жена се намесва, като споделя, че незабавно прибират тези, които излизат на площада и желаят да кажат нещо. А думите й ни догонват, само че и те малко по малко заглъхват, когато и тя е отведена.

„ Две думи – и си в полицейски бус. Колко секунди са нужни, с цел да бъдеш арестуван на Манежная? Спойлер към видеото – една и половина “, споделят от организацията, като прибавят: „ Спрете Путин, спрете войната “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР