В Четвърто районно полицейско управление се е явило лице, което

...
В Четвърто районно полицейско управление се е явило лице, което
Коментари Харесай

Килърът дължал пари на жертвата, намерена в шахта

В Четвърто районно полицейско ръководство се е явило лице, което се е показало за братовчед на разчленения в шахта мъж. Намерен е и телефона на жертвата, по тази причина криминалистите разбрали, че става дума за закононарушение, стана ясно от конференция на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. 

Установен е последния маршрут, в който минали жертвата и още едно лице. Те влезнали в апартамент, а от там се отдръпнал единствено единия. 

Това лице, след това отново влизало в жилището, а през това време било следено от ченгетата. 

По-късно този човек се видял с още едно лице, а криминалистите разбрали, че този човек е издирван да помогне да се скрие закононарушението. Помагачът разказал всичко и разледващите по този начин намерили частите на тялото. 

Основният претекст за убийството е, че убиецът дължал пари на жертвата. 

Министерство на вътрешните работи и прокуратурата дават брифинг за жестокото ликвидиране, станало предишния вторник на столичната ул. " Г. С. Раковски ". В конференцията вземат участие градската прокурорка на София Илиана Кирилова, нейните заместници Христо Кръстев и Иво Илиев, както и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов и зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

За убийството е упрекнат 32-годишният Веско Вълчанов. Той е някогашен барман, който от известно време живеел в София, обитавал жилището на ул. " Г. С. Раковски ". Разследващите считат, че 41-годишният мъж е бил погубен точно там, а претекстът бил финансов - Вълчанов и жертвата имали проект за общ бизнес, който се провалил.

За помощник на Веско е апетитен Константин Суботинов. Той взел участие в укриването на част от тленните остатъци. По данни на " 24 часа " Суботинов е дал показания пред проверяващите. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР