В четвъртъкоблачността ще е променлива, преди обяд над Западна България

...
В четвъртъкоблачността ще е променлива, преди обяд над Западна България
Коментари Харесай

Предимно облачен четвъртък, на места ще превали слаб дъжд

В четвъртъкоблачността ще е променлива, преди обяд над Западна България по-често забележителна и на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и ще е сдържан и мощен. Максималните температури ще са сред 7° и 12°, в София - към 8°, заяви Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините облачността ще е променлива, по най-високите върхове - по-често забележителна. На места ще има слаби валежи от сняг, преди обяд в масивите от Източна България - от дъжд. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 3°, на 2000 m - към минус 3°.

По Черноморието облачността ще е променлива и на изолирани места ще превали слаб дъжд. Максималните температури ще са 9°-11°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане още ще се намали и ще се приближи до междинното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 17 ч. и 29 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 41 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 2 мин. и изгравя в 17 ч. и 1 мин. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР