В четвъртък в София температурите ще бъдат около 22 градуса,

...
В четвъртък в София температурите ще бъдат около 22 градуса,
Коментари Харесай

Климатологът Рачев: Циклонът "Алфред" носи ужасно време в сряда и четвъртък, а после ни чака турбо жега!

" В четвъртък в София температурите ще бъдат към 22 градуса, ще има едно захлаждане. Намираме се в южната част на Европа и е напълно обикновено за лятото ". Това съобщи в ефира на bTV климатологът доцент доктор Георги Рачев. " Днес следобяд ще стартира да нахлува по-хладен въздух в система от два циклона, само че на изток по морето ще им бъде много горещо, тъй като там ще надвишават 30 градуса. В четвъртък и петък и Варна и Бургас може да усетят капчици дъжд.

Циклонът " Алфред " е провинен за цялата тази история над Западна и Централна Европа. Днес следобяд в Западна и Северна България вероятността за купесто-дъждовна област е огромна. Градушките ще бъдат на доста по-малко места, съпоставяне с предходните седмици, а размера на градовите зърна ще бъдат по-малки.

През събота и неделя ни чака още веднъж турбо горещина! Ще закачим слънцето и ще си седи по този начин, дамите ще бъдат очаровани, до момента в който мъжете ще бъдат малко нервни.

В София сряда и четвъртък ни чакат гръмотевични стихии, по-интензивни ще са в четвъртък.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР