В четвъртък в 8:30 започваме разговори, защото е коректно Кирил

...
В четвъртък в 8:30 започваме разговори, защото е коректно Кирил
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В четвъртък 8:30 започваме разговори в пакет – ротация, регулатори, конституционни съдии

" В четвъртък в 8:30 започваме диалози, тъй като е правилно Кирил Петков да си пристигна, започваме пакет по всички - регулатори, конституционни съдии, ротацията ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Търговище, съобщи кореспондент на " Фокус " .

По думите му предумишлено нито един министър няма да бъде поставян от тях като изискване да си върви или да не си върви. " Преценката за работата би трябвало да бъде превърната в гласове за това държавно управление в Народното събрание. Ротацията изисква и нов ръководител на Народното събрание. Аз мога да уверя сътрудниците, че който излъчат от Политическа партия и Демократична България, ще имат 69 гласа от нашата група по този начин, както сме дали обещание ", уточни той. 

" В една спокойна конюнктура още от четвъртък ще се решат въпросите. Целият този пакет касае и конституционните съдии. От мен няма да чуете нищо, преди да приказвам с Кирил Петков, Христо, Атанас и другите сътрудници. С Асен Василев имат доста ясни ангажименти за инфраструктурните планове ", увери Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР