В четвъртък стана ясно, че френският шампион Пари Сен Жермен

...
В четвъртък стана ясно, че френският шампион Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед не се притесняват изобщо за бъдещето на Рашфорд в клуба

В четвъртък стана ясно, че френският първенец Пари Сен Жермен желае да подпише с нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, само че на този стадий е малко евентуално да го привлекат, твърди „ Sky Sports “.

Според информацията „ алените дяволи “ са спокойни за обстановката, тъй като Рашфорд е предан на клуба и на процедура му остават две години от контракта му - една година плюс алтернатива за удължаването с още спомагателни 12 месеца. Позицията на клуба е, че той не се продава, за което удостовери и мениджърът Ерик загар Хаг.

„ Той е в действителност значим, видяхте това от първия ми ден тук. Наистина съм благополучен по какъв начин се оправя и не желая да го изгубя. Той несъмнено е в проектите на Манчестър Юнайтед. “

Manchester United say Marcus Rashford is not for sale ❌
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
„ ESPN “ също удостоверява, че Юнайтед няма желание да продава Рашфорд това лято. Изданието показва, че „ алените дяволи “ имат желанието даже да удължат договора на нападателя. Информацията гласи още, че в ПСЖ правят оценка Рашфорд на към 60 милиона паунда, до момента в който оценката на Ман Юнайтед евентуално ще бъде към двойна по-голяма.

Смята се, че представители на Рашфорд са провели диалози с ПСЖ предходната седмица. Наставникът на парижани Кристоф Галтие, който напусна Ница, с цел да размени Маурисио Почетино на „ Парк де Пренс “ това лято, съобщи във вчерашния ден, че желае да подпише с нов нападател този месец, макар че към този момент има разполагаем Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар.

„ Да, желаем идването на нов нападател. Повтарям още веднъж, с доста натоварения каледар до 13 ноември, плюс Световното състезание, явно желаем това да стане факт “.

PSG value Rashford at around £60 million while Man United's valuation is likely to be around £120m, sources have told ESPN
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР