В четвъртък Григор Димитров отново ще бъде на корта за

...
В четвъртък Григор Димитров отново ще бъде на корта за
Коментари Харесай

Четвъртък: Григор, Циципас – Синер и още интересни мачове


В четвъртък Григор Димитров още веднъж ще бъде на корта за четвъртфинала си на двойки. В тандем с Никола Маю, Димитров ще се изправи против експерти при двойките – германците Кевин Кравиц/Тим Пютц, които победиха с 6-3, 6-3 първите в схемата Уесли Колхоф/Нийл Скъпски.

Извън него във фокуса са мачове от втория кръг на сингъл, като най-очакван несъмнено е дуелът от вечерната сесия сред Стефанос Циципас и Яник Синер.
Централен корт, от 12:00
Грегоар Барер – Феликс Оже-Алиасим
Не преди 14:00: Даниил Медведев – Ботик ван де Зандсхулп
Максим Креси – Алекс де Минор
Кевин Кравиц/Тим Пюц – Григор Димитров/ Никола Маю
Не преди 20:30: Стефанос Циципас – Яник Синер
Холгер Руне – Гайс Брауер


На WTA 500 шампионата в Доха Ига Швьонтек продължи към 1/2-финалите без игра, поради отричане на Белинда Бенчич. Една против друга обаче излизат Каролин Гарсия и Мария Сакари.



На ATP 250 шампионата в Буенос Айрес се завърна Карлос Алкарас. Доминик Тийм към този момент записа първата си победа за годината и ще се надява да продължи по същия метод, този път против него застава Хуан Пабло Варияс.



Надпреварата в Делрей Бийч сервира една изненада в лицето на Матия Пекотич, който завърши присъединяване си, само че въпреки всичко остави своята диря. А в този момент продължава да има още забавни срещи.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР