В четвъртък (31.03.22 г.) в 17:00 ч. пред Националната футболна

...
В четвъртък (31.03.22 г.) в 17:00 ч. пред Националната футболна
Коментари Харесай

Общонационален протест срещу Боби М! Феновете забравят за клубните пристрастия

В четвъртък (31.03.22 г.) в 17:00 ч. пред Националната футболна база в Бояна, гр. София се провежда общонационален митинг против ръководството на Борислав Михайлов. Планирано е затваряне на Околовръстен път, утвърдено от столичния кмет Йорданка Фандъкова. 

Организаторите на събитието пуснаха следното известие:

„ Протестът ще е кротичък и ще спазим всяка писмен знак на закона, само че и ясно ще заявим позицията си - беззаконието би трябвало да спре! Дойде моментът да се надигнем против статуквото – обединени и дружно. Време е да се противопоставим и да кажем „ Край! ” на своеволието.

Инициативата е на клубовете, които се афишират " за " смяна в ръководството на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, тъй като в името на идеята е значимо да бъдем дружно и обединени. Вярваме, че този път е допустимо да застанем един до друг. 

Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички почитатели, без значение от клубната принадлежност, само че милеещи за обичаната игра; всички хора, които желаят да гледат първокласен артикул – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме дружно за общата идея. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха непозволено изключени от системата на БФС , тъй като имат друго мнение и си разрешиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше неразрешено да практикуват обичания си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

Поздрави, 

Клубовете, борещи се за правдивост “

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР