В Черна гора мъж прекара 60 часа в хоризонтално положение,

...
В Черна гора мъж прекара 60 часа в хоризонтално положение,
Коментари Харесай

Вижте колко часа лежа мъж, за да спечели състезание по мързе...

В Черна гора мъж прекара 60 часа в хоризонтално състояние, с цел да завоюва шампионата по лежане, заяви Daily Mirror, представен от БГНЕС.

Зарко Пеянович, родом от Подгорица, стана 12-ият победител в надпреварата, което обичайно се организира в етноселото Брезна покрай град Никшич. Целта на състезанието е да осмее стандартът, че черногорците са мързеливи. Тази година за купата основен лентяй се бориха 9 участника. До края на първия ден седем бяха отпаднали. На третия ден останаха единствено Жарко Пеянович и Вука Коленсич.

В последна сметка Пеянович завоюва.

„ Не беше мъчно, повярвайте ми, даже не загрях “, сподели той шеговито. Мъжът завоюва 350 евро, вечеря за двама в ресторант в Подгорица, настаняване за уикенда в Брезна, където се организира надпреварата, и доста други награди от спонсорите на събитието.

Въпреки дългия престой в хоризонтална позиция, Пеянович не доближи малко до върха, подложен през 2021 година Тогава Дубравка Аксич лежа 117 часа - общо четири дни и 21 часа. Тя съумя да лежи толкоз дълго време, тъй като преди на участниците беше разрешено да стават на всеки 8 часа до тоалетната.

По-рано беше обявено, че в Черна гора започнаха надпревари по мързел. Според регламента участниците трябваше по едно и също време да легнат върху постелките или одеялата и да не стават допустимо най-дълго.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР