В Челси изглежда всички смятат, че фланелката с №9 е

...
В Челси изглежда всички смятат, че фланелката с №9 е
Коментари Харесай

Томас Тухел призна за проклятие върху фланелката с №9

В Челси наподобява всички считат, че фланелката с №9 е прокълната и към този момент никой не желае да я носи. Това призна даже самият Тома Тухел в изявление за ESPN.

„ Няма огромен напор за „ деветката “. Играчите от време на време желаят да си сменят номера, само че изненадващо никой не желае да я допре “, сподели германецът.

Смята се, че последният нападател, който е носил №9 на гърба си и е оправдал упованията, е Джими Флойд Хаселбанк и то през далечната към този момент 2000 година, когато даже стана голмайстор на Висшата лига.

След това се изредиха хора от ранга на Гонзало Игуаин, Алваро Мората, Радамел Фалкао, Фернандо Торес и Ромелу Лукаку. Единствено Тами Ейбрахам имаше една акция с 18 попадения, само че незабавно по-късно травмите го превзеха и той бе продаден на Рома в следствие.

Някои източници настояват, че Пиер-Емерик Обамеянг и Бенджамин Шешко са пред трансфер на „ Стамфорд Бридж “ и няма да е изненада, в случай че някой от тях облече „ деветката “, само че следва да забележим това през идващите 4 седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР