В бюлетина си от тази сутрин, 23 април, Генералният щаб

...
В бюлетина си от тази сутрин, 23 април, Генералният щаб
Коментари Харесай

Украйна: Руските военни настъпват по цялата линия в Донбас

В бюлетина си от тази заран, 23 април, Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна оповестява, че съветските военни настъпват по цялата линия на прикосновение в Донецк.

Основните старания са съсредоточени в посока Северодонецк, става известно " интензивно огнево влияние върху нашите войски, с цел да ги изтласка и да сътвори условия за развиване на нахлуване към Славянск ", се споделя в изказване на организацията.

Боеве се водят и в цялата Херсонска област . Продължава настъплението и южно от град Изюм.

Подразделения на 64-та обособена мотострелкова бригада, която украинските управляващи упрекват за зверствата в Буча, Ирпен и Хостомел, работи точно край Изюм, съгласно украинският общоприет щаб.

В посока Мариупол съветската войска продължава да блокира украинските елементи наоколо до завода " Азовстал ". Нанасят се въздушни удари по града.
 Зеленски: Украйна към този момент получава желаното оръжие
Зеленски: Украйна към този момент получава желаното оръжие

Руската експанзия ще продължи и към други страни

Че яростни боеве за Мариупол се водят, макар че Русия твърди, че е открила надзор над града, удостоверява и Министерство на защитата на Обединеното кралство в ежедневната си информация, която се базира на английското разузнаване. Въпреки нарасналата интензивност съветските сили не са постигнали огромен прогрес през последните 24 часа заради украинските контраатаки, показват английските военни.

Руските военни не са съумели да открият надзор над украинското въздушно пространство или море, с помощта на успеваемостта на украинската защита. Това също попречва напредването на войските, в това число забавя и напредването на съветските военни в Донбас.
 Британските SAS се биели в Украйна против Русия
Британските SAS се биели в Украйна против Русия

Провеждат се интервенции на окупираните от Кремъл територии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР