В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения. Едно

...
В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения. Едно
Коментари Харесай

Деница Златева: В БСП имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения



В Българска социалистическа партия имаме над 100 сигнала за роднино-приятелски назначения. Едно е ясно, че това е модел на ръководството. Това сподели Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на... към профила от Българска социалистическа партия в ефира на БТВ.

Според нея изборните загуби са цената, която заплащат политиците точно поради такива назначения. „ Има голяма непоносимост от страна на хората. Това приказва, че има систематичен проблем. Ние би трябвало да даваме образец, че водещи би трябвало да са качествата на претендента “.

На въпрос за какво тъкмо в този момент тези назначения се осветляват, Златева отговори: „ Това е още едно доказателство, че с осветляването не се търсят политически дивиденти. Явно е узрял моментът на нетърпимостта на хората в Хасково. Елена Йончева беше претендент от този район. Г-жа Йончева изкара тези обстоятелства. По-важно е какви съответни дейности ще се подхващат “.

По думите й вчерашното съвещание на КСНС е било провалено. „ Не може да издигаш като освежен приоритет антикорупционно законодателство и когато президентът е свикал КСНС по тази тематика, да напускаш съвещанието. За нас наподобява, че има предумисъл. Това е опит за неглижиране на институцията и бламиране на президента “, безапелационна бе тя.

По отношение на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, Деница Златева съобщи: „ Надявам се, че европредседателството ще бъде обвързвано с целите ни, а не с ремонтите на НДК. Ще бъде тъпо, в случай че го сведем единствено до битовизми “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР