В БСП били изненадани от истерията около връщането на хартиения

...
В БСП били изненадани от истерията около връщането на хартиения
Коментари Харесай

Нинова с новина: ГЕРБ и ПП преговарят за правителство

В Българска социалистическа партия били сюрпризирани от " нервността " към връщането на хартиения избор

ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", като първи и втори мандатоносител, договарят за държавно управление , съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на " Тази неделя " по bTV, представена от dir.bg.

" Някак си всички изригнаха щастливо, че партиите си приказват. Да забележим какво си приказват. Едните съдят другите за газа и за корупцията. Другите съдят вторите за корупция. Взаимни обвинявания. Борисов надмина себе си в стила си заран да споделя: " Ще вършим с първия мандат болшинство ", на обяд да споделя: " Ще подкрепим Политическа партия с втория ", вечерта да споделя: " Експертно държавно управление с третия, на който ръководителите на комисии да са министри ". Това е парадокс и загуба на скъпо политическо време ", добави тя.

По думите ѝ това, което виждаме в последно време е политическа вакханалия . " Президентът даде задоволително време за съвещания сред партиите, забави връчването на мандатите, сякаш с цел да се случат договаряния за държавно управление. В този интервал текат три сюжета . Първият, тази реплика на договаряния. Вторият, обърнете внимание на решенията, които взе Народното събрание в тези мътни води. Третият, бюджетът и парите на хората за зимата са блокирани ", съобщи Нинова.

Изненадани сме от тази нервност към хартиената бюлетина , сподели още Корнелия Нинова. Машинното гласоподаване е било неверно решение, по думите й. Хората трябвало да имат избор. Машините са една от аргументите за ниската изборна интензивност, съгласно водача на Българска социалистическа партия. Ние държим минималната заплата да стане 850 лв., посочи тя. През преходни и заключителни разпореждания на снадки бюджет това можело да стане. Всичко е въпрос на цели, по думите й.

Същевременно депутатът от левицата и някогашен обществен министър Георги Гьоков съобщи в предаването " Събуди се " по Нова телевизия, че Българска социалистическа партия не изгаря от предпочитание да е сътрудник с " Продължаваме Промяната ". Така Гьоков реагира на изявление на Асен Василен, че Българска социалистическа партия не е евентуален сътрудник на Политическа партия.

По думите му отговорността към България обаче изисква разговор и взаимни отстъпки. Гьоков увери, че левицата няма да разреши никой да подменя предизборните им задължения или да им слага условия. " Защо да не слагаме условия да направи Политическа партия стъпка обратно, с цел да влезем в ръководство, а би трябвало Българска социалистическа партия да направи тази стъпка? ", попита депутатът.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР