В болница влезе Силвия Петкова, която лично сподели, че това

...
В болница влезе Силвия Петкова, която лично сподели, че това
Коментари Харесай

Мъжът й я съсипа! Силвия Петкова плаче в болницата: Не се разболявайте сами!

В болница влезе Силвия Петкова, която персонално показа, че това е за следващ път. Поредният цирей (възпаление в тялото), който я е повалил на легло и са били нужни незабавни ограничения по преодоляването му. Силвия пусна своя фотография от болничната стая, от която проличава, че ситуацията е съществено, а очите й са плувнали в сълзи.

Това, което най-вече шокира и натъжи приятелите и околните й обаче, е признанието й, че сама си е отговорна за заболяването, тъй като сама се е разболяла. Именно този бе и съветът й към всички дами и девойки - не позволявайте да се случи с вас, не си вредете сами!



" Носете си новите облекла, девойки! Не се поболявайте сами! Живейте го тоя ваш живот и не таете нищо в себе си! Изговаряйте нещата, не премълчавайте, не стикайте зъби! Пускайте, забравяйте, прощавайте ", написа като ясно обръщение Силвия, а мнозина се усетиха, че приказва за себе си и мъжа си Зоран Петровски.

Знаем, че преди месеци, малко след успеха му в Сървайвър, Силвия разгласи раздялата им, без да посочи аргументите. Източници тогава разкриха, че е ставало дума за невярност.

Впоследствие двамата си дадоха още един късмет, нто очевидно нещата освен не вървят, само че и са ескалирали до такава степен, че да пратят Силвето в клиника. Бързо излекуване й желаем!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР