В близките месеци Министерството на отбраната на САЩ ще пристъпи

...
В близките месеци Министерството на отбраната на САЩ ще пристъпи
Коментари Харесай

Пентагонът пристъпва към формиране на Космически сили

В околните месеци Министерството на защитата на Съединени американски щати ще пристъпи към създаване на три от четирите съставния елемент на Космическите сили, написа изданието Defense One, базирайки се на свои източници.

През юни президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи проектите си за основаване на нов клон от въоръжените сили на страната - Космически сили.

Пентагонът ще стартира работа по образуването на ново оперативно командване, ново обединено ръководство по закупуване на спътници за военното министерство и ново военно обединяване. За всички тези стъпки, отбелязва изданието, не е нужно утвърждението на Конгреса. За четвъртия съставен елемент - съществени и помощни служби, в това число финансово ръководство и строително поделение, е належащо авансово решение на Конгреса.

Представители на Пентагона, по информация на Defense One, възнамеряват до края на годината да приготвят " законодателно предложение, належащо за основаването на пълноценни Космически сили ". В началото на 2019 година то ще бъде импортирано в Конгреса в качеството на съставка от бюджетния план на администрацията на президента Доналд Тръмп за фискалната 2020 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР