В битката за София набирам все по-голяма сила. Това заяви

...
В битката за София набирам все по-голяма сила. Това заяви
Коментари Харесай

Хекимян смълча водещата по Нова: Да, ще има ревизия на свършеното от Фандъкова! Набирам вече сила

В борбата за София набирам все по-голяма мощ. Това съобщи пред Нова нюз претендентът за кмет на София на ГЕРБ Антон Хекимян.
По проблема с жълтите павета, Хекимян съобщи, че в случай че има нарушавания, то способените органи би трябвало да се заемат.
„ Различни ще бъдат имената на зам.-кметовете, които ще избера. Разбира се няма да тичам от експертизата на потвърдилите се. Няма да има чистка в Столична община. “
„ Имам силата и желанието да работя за София. Хората знаят кой може да се грижи за тях. Ще нося отговорността за бистрота в Столична община “, разкри Антон Хекимян.
По думите му всяка нанесена вреда в общината ще носи отговорност на причинителя. „ Ако има злоупотреби или подозрения за корупция, доказването би трябвало да стане по надлежния ред. Това сме отвикнали да следваме, раздава се правораздаване в обществените мрежи, а институциите са там и си правят работата. Като номинация на ГЕРБ оставам жителят Антон Хекимян, който ще съблюдава за спазването на разпоредбите. Аз ще бъда лицето на жителите. Отварянето на партията към жителите е явен знак, че е време за смяна “, счита Хекимян.
Той е безапелационен – би трябвало да има инспекция какво е свършено в Столична община. „ Така ще знам от каква база ще потегли аз. Това е извънредно значимо, с цел да е ясно след още 4 години какво тъкмо е свършено и спазени ли са всичките стандарти. Не съм оповестил кой ще бъде моят тим, само че общинските съветници сигурно са хора с опит. Има доста нови хора в моите листи, спрямо тези на Фандъкова. Аз заставам като заричане към хората за съблюдаване на стандарта и разпоредбите. Невинаги това се е случвало, а кусурите могат да бъдат избегнати, когато се вкарат правила за всяко нещо – от тротоарната плочка до издигнатия мост “, разяснява той.
Относно явлението „ ремонт на ремонта “ Хекимян посочи, че до момента се е работило по стандарти, които имат пропуски. „ Важно е човек да е самодеен в спазването на обещанията, които е поел. Беше значимо и бюджетът да бъде признат, с цел да може да се разпределят средствата тъкмо когато са нужни. Нови трамвайни линии би трябвало да минат през огромните булеварди, с цел да може да бъде омекотен трафикът. Както беше като публицист, по този начин ще е и като кмет – ще пазя публичния интерес “, уточни кандидат-кметът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР