В Бердянск са убити зам.-началникът на окупационната администрация на града

...
В Бердянск са убити зам.-началникът на окупационната администрация на града
Коментари Харесай

Зам.-началникът на окупационната администрация на Бердянск е убит - Свят

В Бердянск са убити зам.-началникът на окупационната администрация на града Олег Бойко и брачната половинка му Людмила, която оглавяваше локалната комисия за провеждането на референдума, заяви Интерфакс, като се базира на изказване на локалните управляващи.

Владимир Рогов, представител на окупационните управляващи в Запорожка област, също удостовери, че съпрузите Бойкови са били убити. Контролираната от Русия администрация на Бердянск прецизира, че убийството е станало пред гаража на Бойко в квартал " Колония ".

Други детайлности не бяха предоставени. На мястото на случая се организират дейности по следствието. Администрацията упреква " киевския режим " за убийството. Украйна не разяснява случая.

Олег Бойко дава отговор за жилищното настаняване и комуналните услуги във военно-гражданската администрация на Бердянск, назначена след завладяването на града от съветските военни. Съпругата му Людмила Бойко оглавява териториалната изборна комисия в града за осъществяване на референдум за присъединение на Запорожка област към Русия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР