В базата данни на китайския сертификационен орган TENAA се появи

...
В базата данни на китайския сертификационен орган TENAA се появи
Коментари Харесай

Huawei Mate X: нов флагман с тройна камера и мощен топ-процесор

В базата данни на китайския сертификационен орган TENAA се появи смарт телефонът Huawei Mate X, а това сигурно значи, че през идващите няколко месеца мобилното устройство би трябвало да излезе на пазара и че това ще бъде флагман.
Huawei Mate X е обозначен в TENAA като NEO-AL00 . Това е смарт телефон от топ-ниво с тройна съществена камера, която скоро чакаме да забележим в Huawei P20 Plus. Мобилното устройство ще се базира на може би най-мощния процесор HiSilicone Kirin 980 . Този чип още не е публично показан и се чака това да стане през идващите един-два месеца.



Буквата „A“ в показателя на смарт телефона значи, че е сертифицирана базовата версия на устройството, която може би ще има 4 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Но се чака това да е смарт телефон от най-високо равнище с цена, евентуално към $1000, минималната настройка на който ще има най-малко 6 GB RAM и 64 GB вградена памет.



По време на огромното ревю MWC 2018, китайският производител показа устройство с сходно име. Това бе преносимият компютър MateBook X Pro, който сложи началото на нова фамилия фирмена продукция на Huawei.



Обикновено, след появяването обещано устройство в TENAA, по-подробната информация за него се появява след към месец. По този метод, повече информация чакаме в края на март – началото на април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР