В бързо производство, 33-годишната подсъдима бе призната за виновна по

...
В бързо производство, 33-годишната подсъдима бе призната за виновна по
Коментари Харесай

След обиди, удар в лицето и нахално поведение в заведение, варненка се отърва с 1000 лв глоба

В бързо произвеждане, 33-годишната подсъдима бе приета за отговорна по повдигнатото й обвиняване в причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди на шефка на заведение по крайбрежната алея.

Инцидентът е от следобедните часове на 25 октомври т.год. Тогава подсъдимата, дружно със собствен прочут, консумирала алкохол в заведението в зала за пушачи, оградена със стъкла и отворена към морето. След известно  време тя отишла до бара и поискала да бъде включен климатика, защото й било студено. Управителката обяснила, че не е допустимо да пуснат устройството при отворена на открито зала, само че й предоставила одеяло. Малко по-късно подсъдимата се придвижила до вътрешното тяло на климатика и сама го присъединила. Впоследствие той бил спрян от личния състав, само че 33-годишната клиентка още веднъж демонстративно сама го присъединила и тези дейности се повторили няколко пъти.

Подсъдимата се разгневила, на няколко пъти на висок звук декларирала, че храната е отпадък и ще се оплаче на контролните органи, върнала една от порциите  поръчана храна и без значение от получените уверения, че няма да бъде включена в сметката, траяла да се държи обидно. На потегляне, преминавайки около бара, подсъдимата плиснала в лицето на шефката на заведението остатъка от питието си, след което я блъснала мощно в лицето, като в това време съборила на пода телефона на  един от барманите, който понечил да снима протичащото се.

По подаден сигнал от личния състав с паник-бутон и  чрез позвъняване към тел.112, на място пристигнали охраняем и полицейски екип. В резултат на нанесения по хулигански подбуди удар, потърпевшата получила лека телесна щета, изразяваща се в кръвонасядания по лицето и в региона на очния клепач, обусловили болежка и страдалчество.

33-годишната жена е с чисто правосъдно минало. Варненският областен съд я освободи от наказателна отговорност, като и наложи административно наказване – санкция, в размер на 1000 лв.. В нейна тежест са и направените разходи по делото. Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР