В Барселона няма да могат да разчитат на Лионел Меси

...
В Барселона няма да могат да разчитат на Лионел Меси
Коментари Харесай

Барса ще бъде без Меси още месец

В Барселона няма да могат да разчитат на Лионел Меси още един месец, събщава каталунското издание SPORT, цитирайки RAC1. Капитанът на първенците на Испания не е взел присъединяване в утринната подготовка на тима, тъй като има затруднение на получената при започване на август травма. Тогава десетката на “лос кулес” разтегна мускул на десния прасец и пропусна турнето на тима в Съединени американски щати, както и първите два мача от новия сезон в Ла Лига - против Атлетик Билбао и Реал Бетис.

От Барса се надяваха Лео да бъде на линия за гостуването на Осасуна идния уикенд, само че след днешната новина, като нов период за връщането му на терена се показва семейството на Виляреал (25 септември) или гостуването на Хетафе (29 септември).

Ситуацията в офанзива не наподобява по никакъв начин добре за Ернесто Валверде, тъй като с изключение на Меси, здравословни проблеми имат и Усман Дембеле и Луис Суарес, а освен това стичане на събитията в предни позиции “блаугранас” остават само с Антоан Гризман и Карлес Перес. Примера дивисион 2 кръг, неделя 25 август  Барселона 5:2краен резулат  Реал Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР