В българското кино, не само в чуждестранното, винаги е имало

...
В българското кино, не само в чуждестранното, винаги е имало
Коментари Харесай

10 от най-сексапилните български актриси

В българското кино, освен в задграничното, постоянно е имало и ще продължава да има доста красиви дами, които будят възхищението на мнозина.

Въпреки че не носят имена като Анджелина Джоли и Меган Фокс, българките по нищо не им отстъпват. Днес ви представяме 10 от най-сексапилните български актриси.

1. Яна Маринова

A post shared by Яна Маринова (@yanamarinovaofficial) on Nov 18, 2019 at 6:15am PST

Сценарист, продуцент и постоянно виждана на дребните и огромни екрани, в последно време споменавана поради присъединяване си в „ Диви и щастливи “… Несъмнено Яна е една от най-сексапилните нашенски актриси. Зад чара на Маринова обаче се крие освен обичаната на „ 11А “ учителка, само че и каскадьор в интернационалните продукции

2. Диляна Попова

A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on Feb 20, 2020 at 11:39pm PST

Едва ли има мъж, който да не желае да се снабди със списание „ Плейбой “, на което Диляна Попова е „ момичето на корицата “ на броя му за месец октомври през 2010. Ако въпреки всичко не съумеете да намерите 10-годишния образец, може да се утешите с присъединяване на дългокраката синеочка в сериалите „ Стъклен дом “ и „ Революция Z “ и филми като „ Останалото е пепел “ (2020), „ Завръщане “ (2019), „ Лошо момиче “ (2018), „ Секс академия: Мъже “ (2017), „ Още една фантазия “ (2012), „ LOVE.NET “ (2011) и други

3. Рая Пеева

A post shared by Raya Peeva / Рая Пеева (@rayapeeva) on Feb 7, 2020 at 2:33am PST

Макар ролята си на „ една от неприятните “ в „ Ягодова Луна “, русокоската Рая Пеева сигурно притегли вниманието към себе си и положителния жанр на обличане – винтидж пристрастеността постоянно ще е на мода. Какво повече да допълним, като се изключи че Явор Бахаров е огромен късметлия!

4. София Маринкова

A post shared by Sophie Marinkova (@sophie_marinkova) on May 19, 2020 at 2:34am PDT

Докато към момента сме на тематиката за 2020 продукции, несъмнено не можем да пренебрегнем още една дама със сини очи, която взе участие в сериала „ All Inclusive “ – София Маринкова. Признаваме ѝ, че в едно не е толкоз добра и то е да скрие сексапилността си.

5. Снежана Макавеева

A post shared by Snejana Makaveeva (@snejanamakaveeva) on Apr 17, 2020 at 12:18pm PDT

Помните Зорница – дъщерята на служител на реда Попов от сериала “Под прикритие “ или Снежана Макавеева, нали? Скандалната актриса благодари за кариерата си на модел, с помощта на която обикаля света. Надяваме се обаче, да не изоставя родната си България и да продължава да я краси.

6. Саня Борисова

A post shared by Sanya Borisova (@sanya.borisova) on Apr 19, 2020 at 8:14am PDT

„ Чужденецът “, „ Живи митове “ и, несъмнено, „ Забранена обич “. Несъмнено се сещате за Ники Илиев… или по-скоро за Саня Борисова и нежната ѝ визия. Под хубостта на виденката обаче се е настанил комфортно сексапилът, който тя излъчва още повече в този момент, когато тренира интензивно азиатски бойни изкуства, нужни ѝ за новия план, в който тя ще вземе присъединяване.

7. Диана Любенова

A post shared by Diana Lubenova (@diana.lubenova) on Sep 4, 2019 at 12:03pm PDT

Накъде без Диана Любенова, която е била определена с забележима причина за водеща на предаването „ Секс игри, ах “ – нужното, само че не просташко провокативно постоянно печели почитатели.

8. Теодора Духовникова

A post shared by TeodoraDuhovnikova (@teodoraduhovnikova1) on Nov 4, 2019 at 12:22pm PST

И Теодора Духовникова – българският глас на разказвача в късометражния филм „ Сляпата Вайша “, по описа на Георги Господинов. Приятно е даже единствено да я слушаме, без да я виждаме.

9. Елен Колева (вече Елена Калевска)

A post shared by @elena_kalevska on Mar 2, 2020 at 2:48pm PST

Гмуркането е рисково прекарване, само че не повече от това да бъдете съпроводени от Елен Колева, която също има приключен курс за водолази. Красавицата повишава адреналина както когато е на театралната сцена, по този начин и когато танцува обичаното си фламенко.

10. Радина Кърджилова

A post shared by Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova) on Apr 10, 2020 at 7:56am PDT

Най-известна е с ролята на Сиана в българския сериал „ Стъклен дом “, актрисата Радина Кърджилова съумява да прикове погледите оттатък сцената освен като жена, само че и като майка. Не обаче сексапилът, а нейният гений ѝ оказва помощ да завоюва премията „ Икар “ за водеща женска роля (на Екатерина) в „ Танцът Делхи “.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР