В България трябва да имаме по-голямо уважение към експертите и

...
В България трябва да имаме по-голямо уважение към експертите и
Коментари Харесай

Цветанов очаквал Корнелия да му се извини заради напрежението след чумата по животните

В България би трябвало да имаме по-голямо почитание към специалистите и към тези, които се грижат за здравето на хората. От БАБХ бяха безапелационни, че пробите са позитивни и би трябвало да ограничим разпространяването й на територията на страната. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Всички срещи, които върша, се старая да бъда оптимално прям и виновен с хората. Трябва да ви кажа, че тъкмо политиците способстват за недоверието в политиката. Корнелия Нинова сподели, че нямало заповед, такава обаче имаше още от началото. Каза, че няма позитивни проби и резултати, които да бъдат предоставени на хората. Такива обаче има и навръх тях се обосновава въпросната заповед. Никой обаче от партията й и даже тя не сподели " Извинявайте, прекрачихме границата ", съобщи той. Според него информацията, което е дала държавното управление е била дребна и това е грешката им.

" За цялостното тягостно напрежение в обществото, способства политиката и по-конкретно работата на Българска социалистическа партия. Ние сме " за " съпротива, стига тя да е градивна ", сподели той.

Цветанов разяснява, че не е редно опозицията да си измисля компромати, с цел да удря по премиера. " Преди не знаех, кой стои зад тези подправени офанзиви, само че Елена Йончева сама разкри, че е част от тази акция " Пречупване " ", съобщи той.

Цветанов проговори и за раздора сред " Обединените патриоти ". " Нямаме разлики с съдружните ни сътрудници по нещата, заложени в съглашението ни. ГЕРБ отново се явява в ролята на съдия. Не е редно да стават такива обвинявания сред съдружни сътрудници. Не са медиите мястото, където да се схванат. Трябва да се стигне политически консенсус ", съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР