В България трябва да бъде въведен ограничителен режим. Топлофикация ще

...
В България трябва да бъде въведен ограничителен режим. Топлофикация ще
Коментари Харесай

Делян Добрев: Газът стана по-скъп, вместо по-евтин

" В България би трябвало да бъде въведен ограничаващ режим. Топлофикация ще поддава ли топла вода на жителите, какво се случва. Този проблем е и в бъдеще, какво ще вършим през август, септември, да не приказваме октомври и ноември, а декември ще бъде тежко. След септември, а и идващите години въобще, ще е мъчно. Това сподели от парламентарната естрада Делян Добрев от ГЕРБ.

" Ще бъде извънредно непочтено да си тръгнете и оставите президента да разчиства вашите бакии, добави още той. За следващата година, с изключение на азерския газ, различен газ няма. 2/3 от потреблението на газ в България би трябвало да бъде лимитирана, в случай че не бъдат подхванати незабавни ограничения, счита депутатът от ГЕРБ.

" Кажете къде е газът за идващите месеци, за какво той стана по-скъп, вместо по-евтин. Защо не внесоха отново прогноза за цената на газа. При вас цената скача всеки месец с 20-30 %.Това е хаосът, който забъркахте в енергетиката. До последния миг нашите оферти баха отхвърляни, само че в случай че не беше опозицията, какво щеше да стане ", попита Добрев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР