В България постоянно се говори за евроатлантически ценности и евроатлантическо

...
В България постоянно се говори за евроатлантически ценности и евроатлантическо
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР се бори за българско, а не за евроатлантическо мнозинство в парламента


„ В България непрекъснато се приказва за евроатлантически полезности и евроатлантическо болшинство, което да сформира държавно управление. Партия МИР се бори за българско болшинство в Народното събрание, което да пази националните ползи на България и обичайните български, фамилни и християнски полезности. Почти няма политик в България, който да не дава Швейцария като образец за съумяла и просперираща страна. Никой политик, обаче не споделя, че триумфът на Швейцария се дължи главно на две значими неща: неутралитет и непрекъснати допитвания до народа. Целта на партия МИР е да реализираме тези две значими за триумфа на България неща – неутралитет, което значи България и Черноморският район да бъдат зона на мира, както и българите директно да вземат участие в ръководството на страната посредством провеждането на непрекъснати локални и национални референдуми. “ Това сподели в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

Той напомни, че партия МИР е обединила експертния капацитет на българската нация и има съответни решения на всеки един от проблемите на българското общество и на всяка една от рецесиите в страната.
-->
„ Инфлацията е резултат от повишение цените на горивата и електрическата енергия, както и от спекулата с цените. За да овладеят и спрат покачването на цените и инфлацията,  партия МИР предлага три съответни решения. На първо място България да вземе стратегическо решение за развиване на нуклеарната енергетика, тъй като тя е най-евтина. Това значи да се построи 7 и 8 блок на АЕЦ " Козлодуй " и да се построи АЕЦ " Белене ". На второ място да се одобри закон против спекулата на цените, в който да се запише, че при потвърдена далавера от страна на търговци или производители тяхната облага се конфискува в интерес на страната. Партия МИР предлага също по този начин държавно управление неотложно да контракти с всички хипермаркети замразяването на цените на стоките за най-малко 3 месеца, както направи към този момент държавното управление на Франция. Всички тези ограничения ще спрат обедняването на българския народ и ще смъкват инфлацията и цените на електрическата енергия и стоките “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той предложи специалисти от всички сфери дружно с браншовите организации да изготвят Национална стратегия за възобновяване и стабилно развиване на България, в която да се разпишат както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект по какъв начин ще се развиват всички секторни политики в страната.

„ Партия МИР предлага тази Национална стратегия да бъде подложена на необятно публично разискване и да бъде призната с народен консенсус от всички партии, цивилен, неправителствени, браншови, работодателски и синдикални организации и тя да стане наложителна за осъществяване от всяко българско държавно управление и то да няма право да се отклонява от нея. Само по този метод България ще може да излезе от политическата, икономическата, обществената и моралната рецесия и в страната ни да има сигурност и непоклатимост и дълготрайна и устойчива визия “, сподели още Симеон Славчев. Той прикани Българска национална телевизия, всички национално виновни партии и организации и цялото българско общество да се обединят към смяна на Изборния кодекс за недопускане за присъединяване в изборния развой на хора и партии, които проповядват фашизъм и употребяват езика на омразата, с цел да разделят целеустремено българското общество.

„ Абсолютно неприемливо е в изборния развой да вземат участие хора, които потвърдено са осъждани за безчинство, принуждение и неспазване на публичния ред и такива, които носят фашистки знаци и предизвикат разделяне и ненавист в българското общество и разрушават етичните правила и правила “, съобщи Славчев. Почувствал се обиден тези думи, Боян Расате стартира да наскърбява Славчев и предизвика скандал в студиото на „ Панорама “. Славчев резервира хладнокръвие и не влезе в обидния звук на Расате и му сподели, че единствено човек, който няма причини и решение на нито един от проблемите на страната и българските жители може да наскърбява и да се държи по този метод.

„ Няма нито едно доказателство в света, че мир се реализира посредством оръжие. Напротив, доставянето на оръжие е път към нови жертви, ново озлобление и продължение на войната. Мир се реализира с разсъдък, разговор и единствено и само с мирни средства, а не посредством даване на оръжие “, сподели Симеон Славчев в отговор на въпрос на водещия Бойко Василев каква е позицията на партия МИР за доставянето на оръжие на Украйна.

Славчев прикани българското общество да спре да се наскърбява и ненавижда поради непознати неточности и идея, а България да извърши своята историческа роля и да инициира и да изиска от Европейския съюз и НАТО на територията на страната ни да се проведат мирни договаряния сред Русия и Украйна.

„ Крайно време е публичния интерес да застане над персоналния и партия да се обединим към идеята да превърнем България в мощна обществена и индустриална страна със съществено произвеждане, земеделие, отглеждане на животни и туризъм, нещо за което имаме всички естествени дадености “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР