В астрологията има различни начини да разберете дали сте съвместими

...
В астрологията има различни начини да разберете дали сте съвместими
Коментари Харесай

Зодията не е всичко! Ето по-точен начин да разберем дали сме съвместими с някого според астрологията

В астрологията има разнообразни способи да разберете дали сте съвместими с различен човек.

Съвместимостта на зодиакалните знаци - което нормално се отнася до съгласуемост на слънчеви знаци - нормално е първото нещо, което хората гледат, пробвайки се да дефинират дали незабавно ще станат другари или по-скоро ще са като огън и вода.

Но върху взаимоотношенията сред двама души въздействат други фактори с изключение на знака, в който слънцето се намира в деня, когато сте се родили . Според астролога на Челси Джаксън зодията има минимум общо с цялостната съгласуемост - по тази причина идващия път, когато някой ви каже, че е Скорпион да вземем за пример, не трябва да го отписвате незабавно.

Ако желаете по-пълна визия за вероятността да се разбирате с някого, би трябвало да знаете по какъв начин неговата рождена карта взаимодейства с вашата . Това значи, че е значимо да имате добра визия какво се случва първо във вашата натална карта. А откакто имате ясно схващане за своята диаграма, ще бъде елементарно да определите по какъв начин нечия друга карта може да съотнесе към вашата .

Може да започнете с асцендента си, защото тази част от вашата диаграма дефинира по какъв начин наподобява останалата. След като разберете разположението на астрологичните знаци във всеки от 12-те дома на наталната ви карта , ще разберете доста по-добре съвместимостта си с различен човек – или по този начин наречената синастрия .
 8 астрологично несъвместими звездни двойки, които обаче са щастливи дружно  8 астрологично несъвместими звездни двойки, които обаче са щастливи дружно  8 астрологично несъвместими звездни двойки, които обаче са щастливи дружно  8 астрологично несъвместими звездни двойки, които обаче са щастливи дружно
Какво е синастрия?

В астрологията синастрия е методът, по който вашата натална карта подхожда с друга . Например, в случай че в нечия рождена карта Венера се намира във Везни, а вашият асцендент е Близнаци, Венера при този човек попада във вашия пети дом на наслаждение, творчество и романтика, защото всички с асцендент Близнаци имат Везни в петия дом на наталната си карта (използвайки системата на задачите знаци).

Наличие на планети в нечия натална карта, които попадат във вашия пети дом, е мощен знак, че ще изпитате развлечение и наслаждение с този субект - в сантиментален или платоничен смисъл. Самата планета може да предложи спомагателна визия за това по какъв начин тази сила ще се прояви в динамичността сред вас и отсрещния, тъй че продължавайки с образеца с Венера, можете да очаквате връзките посред ви да бъдат доста приятни, защото Венера е планетата на любовта и връзките.

От друга страна, в случай че вашият асцендент е Скорпион и някой има в наталната си карта Венера във Везни, това би означавало, че неговата Венера ще попадне във вашия 12-и дом на изолираност, отдръпване и усамотение – индикирайки, че може да е по-трудно да разберете по какъв начин този човек търси обвързване и фамилиарност. Въпреки че това не е спънка за взаимоотношенията (синастрията доста рядко е) , този метод може да очертае някои от проблемите, които е допустимо да имате във връзката с този човек.

Вижте в галерията тук повече за това по какъв начин да употребявате синастрията, с цел да узнаете съвместимостта си с някого:
 Според рождената карта: по какъв начин да разберем дали сме съвместими с един човек  Според рождената карта: по какъв начин да разберем дали сме съвместими с един човек  Според рождената карта: по какъв начин да разберем дали сме съвместими с един човек  Според рождената карта: по какъв начин да разберем дали сме съвместими с един човек
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР