В Асеновград бяха наградени асеновградчани за 2020 г. Сред

...
В Асеновград бяха наградени  асеновградчани за 2020 г. Сред
Коментари Харесай

Наградиха достойните граждани на Асеновград

В Асеновград бяха наградени " асеновградчани " за 2020 година Сред тях имаше и възрастни, само че и значително деца и сформира. Инициатор на състезанието е Атанас Москов - почетен ръководител на " Съюз на създателите " в Асеновград. Наградите се връчват за шеста поредна година. Идеята на самодейността е да се разпространяват поданици на общината, които имат принос за културата, изкуството и благородните каузи в града през 2020 година

 Отличиха достойните българи Отличиха " достойните българи "
На гала в НДК през днешния ден бяха отличени 35-ма „ почтени българи ". Инициативата на Българска национална телевизия и в. „ 24 часа " „ Достойните бълга...
Ето и наградените:
Мариела Найденова - ученичка в 3-ти клас. Тя с подготвеност и предпочитание твори картини и композиции. Заниманията си организира в Представителния детски колектив „ Пъстроцвет ”. На тази нежна възраст Мариела знае, че за добрината няма дребни и огромни жестове. Нейна творба е отличена с бронзов орден в Япония.
Васил Георгиев - възпитаник в 7-ми клас. Освен усърден възпитаник и надарен художник, той има интерес и към литературата. Печели премия в международния конкурс за детско хайку с рисунка на тематика „ Спорт “, проведен от японска фондация за обучение, изкуство и междукултурен продан и японските авиолинии. Васил е дарил картините си с концепцията да притегли и други деца да го вършат.

Ралица Петрова - дисциплинирана ученичка с изявен живописен гений. Освен успехите си на интернационалните състезания, тя се включва с готовност като илюстратор и в други креативен мероприятия.
 Милко Милков: Искаме почтени патриоти да продължат идеята ни - да живеем в по-добър и почтен град Милко Милков: Искаме почтени патриоти да продължат идеята ни - да живеем в по-добър и почтен град
С цялостно единогласие от над 30 дали своят вот Милко Милков бе избран отново за ръководител на структурата на Политическа партия " Национален фронт за избавление на Б...
Вокална школа „ Надежда Хвойнева ”. Малките артисти пробуждат българщината и любовта към изкуството с безпределно усърдие и неизменност. Сред многочислените им награди са златни медали, призови места и почетни дипломи, както за солисти, по този начин и за цялата групировка.
Виктория Паскалева. Нейни рисунки са награждавани в доста изложения. Особено място измежду отличените й произведения е специфичната премия на Българския Патриарх.
Балетно студио " Терпсихора ". Талантът на дребните танцьори е шлифован с доста труд и усърдие. Те вземат участие и печелят награди из цяла България. Сред последните им оценки са призовите места от " Plovdiv Open ".
Ирина Павлова - ученичка в 9-ти клас в пловдивската художествена гимназия „ Цанко Лавренов ”. Освен прилежна ученичка и надарен художник, Ирина взе участие в облагородяването на околната среда. Стартирала е акция за накичване с рисунки на лечебни заведения, детски градини и обществени институции. Тя засажда дръвчета, облагородява паркове и градинки.

 Разкриха нови Коронавирус кревати в МБАЛ - Асеновград Разкриха нови Коронавирус кревати в МБАЛ - Асеновград
Нови 20 кревати за настаняване на пациенти с ковид бяха разкрити в МБАЛ - Асеновград. Така, общият им брой става 42. Мярката е във...
Станислав Кирилов – студент по право в ПУ „ Паисий Хилендарски ”. През тази година той бе отличен с 1-во място в литературния конкурс „ Наследник съм на Цар Иван Асен ”.
Атанаска Тачева - възпитател в ДГ " Никола Вапцаров ". Тя непрекъснато спомага за реализирането на благородни начинания. Обича децата и работата си. Доказателство за това е премията й „ Неофит Рилски ”. Тя е заслужен образец за човечност и угриженост.
" Синдикат на българските учители " - Асеновград. Руска Иванова и целият екип на Общинския координационен съвет на ЦБУ към КНСБ постоянно и с подготвеност работят за будителската активност.
Сабрие Мюмюн - старши преподавател, възпитател с 22-годишен опит. Тя е същински будител. За нея учителстването е житейско премеждие и предизвикателство. Удостоена е и с премията „ Неофит Рилски ” за педагогическите си умения.
Исторически музей - Асеновград. Музейните служащи са непрекъснати участници в мероприятия от хетерогенен темперамент, оформящи ценностната система на хората от всички възрасти. Дейност се развива и посредством благотворителни работилници и базари, шефът на музея Иван Дуков и екипът му си сътрудничат с образователните заведения в Асеновград. Музейната институция е хазаин и на планове с интернационално присъединяване.
 Временно затварят пътя Асеновград - Смолян Временно затварят пътя Асеновград - Смолян
Предстои краткотрайно затваряне на пътя Асеновград- Смолян поради пътен случай без потърпевши по- рано тази заран. Около 6.15 ч. тир, прочие..
Йордан Кожухаров – държавник и културен деятел, способствуващ за развиването на културата от десетилетия. Кожухаров е възприел взаимоотношението си с нея като персонална и социална задача, надалеч надхвърляща личния му принос и достижения.
Иванка Янкова - хуманист и създател с дълготраен опит. Творчеството й е оттатък рамките на обичайна форма. Нейната фондация обезпечи преиздаването на двуезичната българо-британска антология „ Отвъд думите “, с включени създатели и от Асеновград и Пловдив. Освен това, подкрепя финансово и даровити деца, както и такива, в затруднено материално положение.
Венелин Добрев. Той от дълги години отразява публичните мероприятия на община Асеновград в качеството си на фоторепортер. Печелил е над 20 награди с доста участия във фотоизложби и състезания в обществените мрежи. Добрев е от хората, които увековечават историята на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР