В Аржентина роднините на членовете на екипажа на изчезналата подводница

...
В Аржентина роднините на членовете на екипажа на изчезналата подводница
Коментари Харесай

Ексклузивно в „Петел”: Близките на моряците от изчезналата подводница Сан Хуан с отчаян последен ход

В Аржентина роднините на членовете на екипажа на изчезналата подводница Сан Хуан ще изпратят писмо до водачите на Русия, с което ще помолят Русия да продължи да оказва помощ в интервенцията по търсене на водния съд. Това оповестява вестник " Кларин ".

Майката на един от моряците Луис Родригес призна, че с писмото фамилията й желае да благодари на Русия за помощта в намирането на подводницата. Но в това време аржентинците ще помолят съветските експерти да не стопират да търсят.

По-рано формалният представител на Военноморски сили на Аржентина Енрике Балби означи, че Аржентина към момента не е получила от Русия датата на преустановяване на присъединяване на Руската федерация в търсенето на Сан Хуан, написа Life.ru.

Както е известно, подводницата с 44 членове на екипажа изчезна на 15 ноември. На 30 ноември избавителната интервенция беше спряна, само че подводницата продължаваше да се търси и Русия също взе участие в търсенето. Сега Сан Хуан се  търси от съветския океанографски транспортен съд " Амбър " и експерти на съветския флот, пристигнали в Аржентина с отдалечено ръководеното подводно транспортно средство " Panther Plus ".

Превод: " Петел "

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР