В Англия на магистрала А41 откриха птица, която много прилича

...
В Англия на магистрала А41 откриха птица, която много прилича
Коментари Харесай

Странна птица изуми ветеринари, а като я измиха, се шокираха двойно!

В Англия на автомагистрала А41 откриха птица, която доста наподобява на тропическа. Яркият цвят на пернатото животно обаче се оказа „ подправен “.

Необичайната птица била закарана в английска ветеринарна клиника. Служителите описаха за случая на своята Фейсбук страница. Поради яркия цвят, птицата била видяна от страната на пътя и по-късно била предадена на ветеринарните лекари. По незнайни аргументи тя не можела да лети.


Нямало информация за произхода на птицата, тъй че спасителите предполагали, че това е някакъв тип другоземен тип. Когато птицата била добре измита обаче, се оказало, че блестящо оранжевият цвят е „ подправен “, а тропическата птица е една елементарна чайка в неволя.

Персоналът на клиниката допуска, че птицата някак си е паднала във вана с къри и ярката фалшификация изцяло е покрила перата, написа LADbible.


Поради това тя не можела да лети.

"Един от най-странните случаи, които видяхме в последно време. Когато ни се обадиха и споделиха, че са намерили оранжева птица, нямахме визия какво да чакаме. И даже не можехме да си представим такова нещо ", споделят от клиниката.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР