В американските филми, когато някой пристигне в нов квартал, съсед

...
В американските филми, когато някой пристигне в нов квартал, съсед
Коментари Харесай

Иванка Тръмп заменя Белия дом с луксозно имение на острова на милиардерите

В американските филми, когато някой дойде в нов квартал, комшия постоянно чука на вратата, носейки вкусно прясно изпечено месо, за добре пристигнали. Не знаем дали това ще се случи с (въпреки че сме съвсем сигурни, че нещо сходно няма да се случи), която преди малко е кацнала в новата си резиденция в Маями. Дъщерята на към този момент се е настанила в това, което ще бъде домът й занапред нататък със брачна половинка й Джаред Кушнер и трите им деца - Арабела, Джоузеф и Теодор. Засега фамилията ще живее в къща в квартал „ Сърфсайд “ само че скоро, незабавно откакто строителството на новия им дом завърши, те ще се реалокират в „ Индиан Крийк “, едно от най-ексклузивните и безвредни места на планета. Но кои ще бъдат съседите на дясното око на някогашния президент на Съединени американски щати?
Без подозрение, мястото на престояване, определено от Иванка и Джаред, дава отговор на техните упования и стандарт на живот. Както Page Six разгласява преди месец, двойката е купила от имот от над 7000 квадратни метра с частен пристан за към 24,5 милиона евро, с цел да бъде по-близо до Доналд Тръмп, който се е настанил в имението в Мар-а-Лаго, на час от Индиан Крийк. „ Тук няма чувство за общественост, нито съседите вършат пикници в парка. Хората, които живеят в Индиан Крийк, не би трябвало да бъдат познати или да имат повече другари. Никога няма да видите никого на улицата, всеки основава живота си в именията или голф клуба и надалеч от любопитни погледи ", изяснява неизвестен източник.
Малкият частен остров, почистен от водите на залива Biscayne, който има единствено 34 къщи, е прочут в разговорно слово като “ бункер на милионерите “ от богатите и известните, които живеят там. По-точно поверителността, която предлага на съседите си, е една от огромните му атракции и за това тя разполага със лична полиция, както и с въоръжен морски патрул, който следи водите към острова 24 часа в денонощието. Един от най-известните съседи в Индиан Крийк безспорно е Хулио Иглесиас, който, макар че в този момент живее на практика целогодишно в Пунта Кана, продължава да се открива в дома си в Маями за към два месеца в годината и също се радва на дребните си деца, като Виктория и Кристина, които са били там единствено преди няколко дни.
 Тръмп желал да направи дъщеря си Иванка вицепрезидент Тръмп желал да направи дъщеря си Иванка вицепрезидент
Доналд Тръмп обмислял да издигне щерка си Иванка Тръмп като кандидат-вицепрезидент по време на изборите през 2016 година, се споделя в публи...
Испанският артист е вложил повече от 130 милиона евро в този остров и повърхност от съвсем 30 000 квадратни метра, разпределени в пет урбанизирани имота на повече от 240 километра частен плаж. Иглесиас е притежател на 15% от този частен остров, посипан с имения за милиони долари. Първият от петте имота, които придобива, му коствали към 800 000 евро в края на седемдесетте и лека-полека той уголемява своята империя на ръба на канала, където строи имение, в което живеят по-големите му деца известно време, тези, които той има с Изабел Прейслер, а по-късно и с Миранда и петте деца, които има от холандския модел.
През 2017 година артистът пуска в продажба четири от петте си имота. Номер 4 е този, който Иванка и брачният партньор й са купили, който ще има различен комшия, милионер като тях, само че доста по-малко прочут в очите на необятната аудитория. Това е пластичният хирург Арън Ролинс, който е придобил имот 7 от „ Indian Creek Road “ до момента благосъстоятелност на Иглесиас, на същата цена като Тръмп и Кушнер. Ролинс, който изповяда договорката в края на ноември 2020 година, е създател и основен изпълнителен шеф на “ Elite Body Sculpture “, една от клиниките, профилирана в извайването на тялото и лазерната липосукция, основана в Бевърли Хилс, и дванадесет други представителства в Съединени американски щати. Известен като един от хирурзите на звездите, той е подготвен в университета Esteemed McGill и е основател на революционна система за упражняване на липосукция, без да е нужна неуместна и комплицирана интервенция.
Други богати поданици в най-ексклузивния квартал в света са два бразилски супермодела: Адриана Лима и Жизел Бюндхен. Първите са придобили имение тук през 2009 година за към девет милиона и е една от постоянните им резиденции през огромна част от годината. От своя страна, Бюндхен и брачният партньор й Том Брейди, куотърбекът на „ Тампа Бей Буканиърс “ от Националната футболна лига, закупиха парцел на острова преди няколко месеца, с който възнамеряват да се настанят, с цел да построят авангарден и екологичен дом от дървесина. Това е имот, ситуиран на „ Indian Creek Road “, който им е коствал съвсем 17 милиона евро.
До къщата на Брейди живее Джефри Софър, притежател на „ Fontainebleau Development “, една от най-важните групи за недвижими парцели в Съединени американски щати, профилирана в търговията с огромни жилищни региони, курорти на първокласни и увеселителни паркове по целия свят. Милионерът стартира връзка през 2009 година с австралийския топ модел Ел Макферсън. След няколко срещи и раздели двойката се дами в извънреден курорт на остров Фиджи, Полинезия. През 2017 година се разделят и дотогава моделът и предприемачът живеят в имението Индиан Крийк с двете си деца. След това тя отива в друга къща в Маями.
 Какво си споделиха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези) Какво си споделиха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)
Една професорка, която има личен Институт, ми сподели през вчерашния ден, че на оная фотография от събранието на милиардерите Иванка Тръмп въобще не се...
Също по този начин има къща (с 13 бани и това коства 38 милиона евро) в “ Индиан Крийк “, американският предприемач и милиардер вложител Еди Ламперт, приключил стопанска система в Йейл, някогашен основен изпълнителен шеф и президент на „ Sears Holdings “, създател на „ Transform Holdco “ LLC, президент и основен изпълнителен шеф на ESL „ Investments и Fountainhead “, компания, профилирана в първокласни яхти. На няколко метра от него живеят съоснователят на Hotels.com и колекционер на изкуство (в градината му има железни статуи на Миро и Калдър), Боб Динер и Карл Икан, един от 100-те най-богати мъже в света съгласно „ Forbes “ и един от най-успешните финансови съветници в историята на Уолстрийт, който през 2014 година оказа помощ на Доналд Тръмп да измъкне казино Тадж Махал в Атлантик Сити от банкрут
Други съседи, които се хвалят с домове в Индиан Крийк, са Мери Стивънс Шула, вдовица на Дон Шула, прочут треньор по американски футбол, който е водил Маями Делфините, тим, с който той завоюва два Супербоула и умря през май; Джейми Галиски Бака, колумбийски магнат в света на банковото дело, президент на една от най-големите банкови империи в Латинска Америка; Ракеш Гангвал, основен изпълнителен шеф на US Airways и съосновател на IndiGo, най-голямата самолетна компания в Индия; и Норман Браман, притежател на американска автокъща за милиони долари, колекционер на творби на изкуството и някогашен притежател на „ Филаделфия Ийгълс “. През 2019 година 40-годишният емир на Катар, шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, купи различен от колетите за съвсем 50 милиона евро и постоянно пътува до този регион на Маями.
Един от най-известните съседи на Индиан Крийк и най-загрижен за неговата сигурност беше саудитският принц Турки бин Абдул Азиз ал Сауд, който се приютява там през 1991 година след войната в Персийския залив, в къща от 3,2 милиона евро в номер 2 на изключителна улица (в номер едно живее Норман Браман). Принцът напуща имението си няколко години по-късно и с любознание той по този начин и не съумява да играе в голф клуба на острова, защото съществуването на къща там не дава право на това и те имат. Имат свои лични критерии за приемане на членове. Други, напуснали „ Индиан Крийк “ преди няколко години, са Рики Мартин, Шер и Бионсе и Джей Зи. Двойката купува къща със седем спални в средиземноморски жанр през 2006 година и я продава четири години по-късно на холандския предприемач Герт-Ян Бакер за девет милиона.
Докато не приключат работата по дома им в „ Индиан Крийк “, Иванка и Кушнер към този момент са се настанили в първокласен апартамент в квартал Арт, Маями. Това е къща с панорама към морето, проектирана от италианския проектант Антонио Читерио във формата на пирамида и се смята за една от най-луксозните в новото градско развиване в квартала „ Сърфсайд “. Къщата разполага с пряк асансьор, римски травертинови тавани и настилки от бял дъб. Разбира се, козовете ще могат да се насладят на необикновен закрит басейн, детски площадки и 24-часова защита.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР