В 7-етажната сграда работят 500 служители на компаниятаНовият офис на

...
В 7-етажната сграда работят 500 служители на компаниятаНовият офис на
Коментари Харесай

Progress изгради в София най-големия си офис

В 7-етажната постройка работят 500 чиновници на компанията

Новият офис на Progress в София е една от най-големите вложения на компанията в българския екип

Софтуерната компания Progress, която оперира у нас, откогато закупи Телерик, се реалокира в нова офис постройка в София, проектирана да подтиква взаимната работа, творчеството и нововъведенията. Това е най-големият офис на Progress в световен мащаб – с близо 500 чиновници – и основен иновационен център за компанията. 

Новата 7-етажна постройка на бул. Цариградско шосе се простира на повърхност от съвсем 11 500 кв.м. Интериорният дизайн и техническо съоръжение пресъздават локалната просвета и метод на работа на чиновниците в София, разясниха от компанията.

„ Новият офис е една от най-големите ни скорошни вложения в екипа ни в България ”, съобщи Симеон Стойчев, вицепрезидент на Progress, и добави, че компанията е дала на чиновниците най-хубавото от това, което пазарът на офис пространства може да предложи.

Офисът е планиран по този начин, че да подтиква взаимната работа, творчеството и нововъведенията

Всяка година към 100 чиновници на Progress от интернационалните офиси посещават София. Залите за срещи са проектирани със стени и мебели, които могат елементарно да се местят, тъй че чиновниците да организират срещите си по метода, по който желаят. Във всички зали е внедрена софтуерна платформа от ново потомство за взаимна работа и връзки.

Целият седми етаж пък съставлява зона за развлечение и отмора. На етажа е ситуирана видео стая, проведена като действително кино, за гледане на конференции онлайн и просветителни видеа. На повърхност от 900 кв.м. е ситуиран денонощен фитнес център. Новият офис на Progress включва и паркинг на три етажа с 218 паркоместа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР