В 23:15 часа пред сградата на Общината започва новогодишната музикална

...
В 23:15 часа пред сградата на Общината започва новогодишната музикална
Коментари Харесай

Русенци посрещат 2023 година на площада с поп дивата Поли Генова

В 23:15 часа пред постройката на Общината стартира новогодишната музикална стратегия

В последния ден на 2022 година Община Русе кани всички русенци и посетители на града на празничен концерт под наслов „ Да посрещнем дружно Новата 2023 година “. Началото му е в 22:00 часа, а мястото по традиция е площад „ Свобода “, пред постройката на Общината.

За празничното въодушевление на русенци ще се погрижат музикантите от известната русенска рок група „ Сода Акустик “, а специфични посетители в новогодишната нощ ще бъдат поп дивата Поли Генова и музикантите от нейната група. Концертното им присъединяване стартира в 23:15 часа.

Малко преди среднощ кметът на Община РусеПенчо Милков ще насочи своите благопожелания, а събралите се на градския площад ще могат да чуят новогодишното приветствие на президента Румен Радев и да се насладят на празничната заря.

Водещ на програмата ще бъде Десислава Николова.

Поли Генова е поп реализатор, създател и музикален продуцент. Представя България два пъти на Евровизия – през 2011 и през 2016 година, когато класира страната ни на четвърто място. Водеща е на Детската евровизия през 2015г, а през 2017 и 2021 година е определена за „ Бг реализатор на годината “. Участвала е в редица телевизионни формати, измежду които треньор в Гласът на България, арбитър в „ X Factor “ и участник в реалити шоуто „ Музикална Академия “, от което излиза като победител. Един от най-актуалните и обичани актьори през последните години, реализатор на хитови песни в ефира като „ Give Me Your Love “, „ Last Night “, „ No More “, „ Na Na “ и „ How We End Up “. Преди по-малко от месец Поли Генова показа новия си коледен албум „ По-добрата Коледа “ на първия по рода си концерт-телевизионно шоу за България. Пилотният сингъл „ Happy Face “ от най-новия ѝ албум незабавно се трансформира в обичан коледен шлагер на публиката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР