В 12 часа старт на шоуто дават Япония и Коста

...
В 12 часа старт на шоуто дават Япония и Коста
Коментари Харесай

Маншафта трепери за мача с Испания и още интриги днес на Мондиал 2022 г.

В 12 часа старт на шоуто дават Япония и Коста Рика в група Е. Самураите се оказват изключително непредсказуеми, откакто изненадващо обърнаха мача с Германия и надделяха маншафта с 2:1. Костариканците пък изгубиха с 0:7 от Испания и играха извънредно едва. 

Ако се показват добре в дуела с Коста Рика, Самураите ще чакат резултатите от мача на Испания и Германия. Ако Бундестима победи, Япония няма да има късмет за осминафиналите.

 

В 15 часа Белгия и Мароко се изправят един против различен в група F. Мароканците не са за подценяване, а алените дяволи би трябвало да защитят репутацията си, след тежкия мач с Канада, приключил с 1:0. Белгия дойде в Катар като любимец, само че не бе безапелационна в мача с Торонто. 

 

Голямата конспирация е за десерт - мачът сред международните първенци Германия и Испания, който ще предопредели и дали Япония ще мине на осминафиналите. Испания държи групата крепко, откакто отнесе Коста Рика със 7:0. Шокиращата загуба на Германия от Япония пък значи, че маншафта е на косъм от отпадане, което зависи от дуела сред Коста Рика и Япония. 

 

Мачът стартира в 21 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР