В 11-ата минута Фил Фоудън пропусна да открие в полза

...
В 11-ата минута Фил Фоудън пропусна да открие в полза
Коментари Харесай

Ливърпул прекъсна печелившата серия на Ман Сити. Ерлинг Холанд по...

В 11-ата минута Фил Фоудън пропусна да открие в интерес на Сити, а пет минути по-късно Едерсон направи положително избавяне след опит за гол на Дарвин Нуниес, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Ливърпул прекъсна серията на Манчестър Сити от 23 следващи победи на " Етихад Стейдиъм ", откакто първият и вторият във краткотрайното класиране на Премиър лийг преди този кръг направиха 1:1 в огромното дерби на върха.

 

В 27-ата минута Нейтън Аке асистира за Ерлинг Холанд, който откри резултата с 50-ия си гол във Висшата лига за 48 мача, което е нов връх. 

 

Превъзходството за първенците продължи и в 44-ата минута Фоудън още веднъж не можа да се разпише в мрежата на тима от Мърсисайд. 

 

В 68-ата минута попадение на Рубен Диаш беше анулирано поради нарушаване против вратаря Алисън Бекер на Мануел Аканджи, а Холанд пропусна да направи 2:0 малко по-късно.

 

В 80-ата минута Трент Александър-Арнолд изравни след подаване на Мохамед Салах.

 

В самия завършек на спомагателното време удар с глава на Ерлинг Холанд не откри мрежата зад Алисон.

 

Преди дербито на върха Манчестър Сити беше в серия от 23 следващи победи вкъщи във всички шампионати. Водения от Пеп Гуардиола състав е преди всичко с 29 точки, докато Ливърпул е на втора позиция с точка по-малко. 

 

По-късно през днешния ден Арсенал играе като посетител против Брентфорд и ще се изкачи преди всичко в класирането при възможна победа против лондонския си противник.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР